Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy alakul ez nálatok facen?

Hogy alakul ez nálatok facen?

Figyelt kérdés

Nálatok apa ha posztolsz egy képet magadról meg a babáról vagy csak róla lereagalja valahogy? (like, szív,... Stb...)

Ír is hozzá?

2022. febr. 2. 14:00
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
85%
Igen, lájk, szív, üngyülübüngyülü, mutassuk meg mindenkinek! 👍👐🙌
2022. febr. 2. 14:03
 2/21 anonim ***** válasza:
86%
1év alatt 2db képet tettem fel, egyet amikor megszületett, egyet karácsonykor. Apa belikeolta mindkettőt.
2022. febr. 2. 14:04
 3/21 anonim ***** válasza:
84%
Apa nem facebookozik. Én meg nem töltök fel semmit a gyerekről.
2022. febr. 2. 14:09
 4/21 anonim ***** válasza:
87%
Nem hasznalja erre a facebookot sem en, sem a ferjem, a gyerekek szuleteset leszamitva. Arrol anno feltettunk mindketten kulon-kulon 1-1 posztot. Keresztbe nem szoktuk likeolgatni egymast.
2022. febr. 2. 14:10
 5/21 anonim ***** válasza:
98%

Apukam nem hasznalja a facebookot.

(Igen, tudom, ertsem jol a kerdest. Nembirtam megallni, gyenge vagyok :D)

2022. febr. 2. 14:11
 6/21 A kérdező kommentje:
Van még itt normális anyuka?
2022. febr. 2. 14:13
 7/21 anonim ***** válasza:
94%
Nem tettünk fel gyerekképet, a Facebookkal azt sem közöltük, hogy megszületett a gyerekünk, nincs kedvünk a targetált hirdetésekhez a köv. 30 évben. Azt, hogy szeret minket, elmondja szóban, én meg puszival like-olom neki.
2022. febr. 2. 14:14
 8/21 anonim ***** válasza:
99%
A legalja? :D Szerintem az a legalja, akinek ez ennyire számít. Szánalmas, igazából.
2022. febr. 2. 14:14
 9/21 anonim ***** válasza:
87%
9, en boknak veszem, legaljanak lenni igy meno 🤣
2022. febr. 2. 14:17
 10/21 anonim ***** válasza:
80%
Utalom, ha spammelnek egy kerdest, de nem birtam megallni, ne haragudj. Csak hogy javitsak a dolgon, valaszolok a kerdesre, nem, nalunk nem szokta likeolni, es irni sem szokott hozza. En instan szoktaminkabb posztolni egy sokkal kisebb kovetotabornak, mint ami facebookon van.
2022. febr. 2. 14:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!