Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Évente újra számolják a...

Évente újra számolják a gyedet. Mire számíthatunk? Januárban több lehet? Ha igen, kb hogy alakul?

Figyelt kérdés
Igen, tudom hogy nyáron lesz emelés. De az nekem már egyrészről tárgytalan, másrészt elvileg az más jellegű mint az újra számolás

2020. dec. 3. 21:37
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Hijjj te aztan kevered a szezont a fazonnal.

Csedet “emelik” nyáron.

GYED minimálbérhez van kötve. Akkor emelkedik januárban, ha a minimálbér is. Nem tudom kijött e már a jövő évi minimálbér tervezet. Ha az nem emelkedik, a GYED sem fog. És ebben az esetben is csak annak aki eléri a maximumot.

2020. dec. 3. 22:08
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Megnéztem. Kb 170000 lesz a minimálbér jövőre ha marad az eredeti (novemberi terv)

Ez pontosan azt jelenti hogy az ideihez képest a GYED 10 ezerrel se lesz több annak aki a maximumot kapja. Aki most kevesebbet kap, mint 169050 Ft, annak meg nem lesz több jövőre.

2020. dec. 3. 22:15
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Csak annak emelkedik, aki a maxot kapja.

Ahogy előttem írták, a max most bruttó 225 ezer, nettó 169 ezer.

2020. dec. 3. 23:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!