Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan alakul a napirendetek,...

Hogyan alakul a napirendetek, miután hazaértek oviból / suliból?

Figyelt kérdés
2021. nov. 11. 17:28
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ovissal, 4 után érünk haza. Kabát cipő le, kézmosás, aztán valami játék közösen. Vacsora, aztán én készülök az esti dolgokhoz, pakolok, a fiam addig játszik a kisebbel vagy egyedül. 7 fele fürdés, 8 után már csak kis lámpák égnek a házban és csendesedünk. Maximum fél 9 a fektetés, viszont ha nem fáradt, akkor az ágyban még nézegeti a könyveket újságokat és úgy alszik el.
2021. nov. 11. 17:45
 2/3 anonim ***** válasza:
69%
Ebéd után hozom el a nagyokat, 1 körülre hazaérünk, a kicsik és én még ebédelünk, ha nem volt jó az ovis ebéd, akkor a nagyok is esznek kicsit, aztán olvasok valamit és megy mindenki aludni. Én alvásidőben dolgozom vagy pihenek, attól függ, milyen volt az éjszaka. 4 körül kelnek a gyerekek, 5 körül ér haza a férjem, ekkor udvar/játszótér/benti játék együtt, én 6 körül lelépek főzni aznapra vacsit és másnapra az ebédet. 8 körül vacsi, fürdés, esti meseolvasás, fogmosás, 9-re ágyban vannak a gyerekek. Ilyenkor fürdünk mi is, mosogatás, mosógép, szárítógép pakolás, felmosás, stb. 10-től kb éjfélig ketten vagyunk. Közben 2,5-3 óránként szoptatom még a legkisebbet (1 éves).
2021. nov. 11. 17:47
 3/3 anonim ***** válasza:
78%

3/4 4 körül érünk haza, 3 éves.

Mindketten eszünk gyümölcsöt. Utána játszik az autóival, én gyorsan főzök másnapra. Múlt héten minden nap ovi után mosogatni akart, amíg mosogatott, èn gyorsan főztem valamit. Utána játszunk, apa is hazaér. Fél 7 körül vacsora, játék. Fél 8kor fürdés, utána meseolvasás, fél 9kor àltalában már ágyban van.

Amíg még világosabb volt, sokszor ovi után elmentünk traktorokat nézni, futóbicajozni.

2021. nov. 11. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!