Hogyan alakul a napotok egy-egy kimaradós este után?
Figyelt kérdés
Tegnap este megengedtem magamnak egy laza estét, hajnali fél négyre értem haza. Úgy beszéltük meg a párommal, hogy reggel nyugodtan pihenjem ki magam, de automatikusan felébredtem már 7 órakor. Azóta a maradék házimunka, gyerek ellátása letudva. Úgy érzem marha bűntudatom lenne, ha délutánig aludnék (bár még nem volt ilyen mióta anya vagyok) viszont hulla fáradt vagyok.
Nektek hogyan alakul a napotok egy-egy kimenős, hosszú éjszaka után?
Ha otthon vannak a gyerekek is, 11-re otthon vagyok. Vén vagyok már, nem ér meg semmilyen program egy kómában töltött másnapot. :D
De a te esetedben különösebb drámázás nélkül lefeküdnék ebéd után, vagy akár most is, ha apjuk elvan velük, és a jelek szerint vevő erre.
2020. okt. 24. 09:08
2/24 anonim válasza:
Ilyenkor nem lehet gyerek mellett délig heverészni, ezt a napot ki kell húzni így fáradtan sajnos. Persze a helyedben azért mondjuk délben 1-2 órára lepihennék, de ennyi.
2020. okt. 24. 09:30
3/24 anonim válasza:
Az anyukák tök feleslegesen mártírkodnak. Otthon van az az apuka, akkor miért nem pihensz?
Akkor alszol, amikor akarsz. De minden anyuka azt hiszi, hogy nekik hősnek kell lenniük, és sanyargatni kell magukat. Nem kell.
2020. okt. 24. 09:48
4/24 anonim válasza:
1 hùzòs nem alvòs èjszaka is simàn lepihenek pàr òràra. Nem ìrtad, mennyi idős a babàd, de meg lesz nèlküled.
2020. okt. 24. 09:58
5/24 anonim válasza:
Én nem maradok ennyi ideig mivel tudom, hogy 7nél tovább nem alszik a gyerek. Legkésőbb éjfélkor indulás haza. Nem nem azért hogy mártírkodjak, meg mert nincs el az apjával. Egyszerűen ha fennvan hangoskodik és én nem tudok aludni.
A te esetben, ha te tudsz úgy aludni, hogy ő játszik, zajong akkor lefeküdnék. Ha nem és még délután alszik akkor vele együtt aludnék 1et
2020. okt. 24. 10:17
6/24 anonim válasza:
Miért kell mártírkodni?
2020. okt. 24. 10:19
7/24 anonim válasza:
Attól is függ,mekkora a gyerek. Nálunk, amíg pindúr volt, egyikünk se maradt ki éjszakára. Ha hasfájós vagy üvöltős napja volt,kellett a 2 ember,meg üvöltésbe nem lehet aludni. Amikor meg már járt, mindig felébresztett 😀 persze, ha 200 nm-en laktok, ott el lehet bújni. Vagy, ha olyan típus a gyerek. Szerintem ha alszik még délutan, feküdj le te is. Még este korábban kicsit.
2020. okt. 24. 10:34
8/24 anonim válasza:
Nem értem miért ne pihenhetnéd ki magad, ha a férjed megy el a haverokkal akkor ő se alszik másnap sokáig? Nálunk ebből sosincs gond, néhány havonta elmegyek szórakozni, de jóval előtte jelzem a férjemnek, hogy másnapra ne csináljon programot, mert én használhatatlan leszek. Ez fordítva is így működik.
2020. okt. 24. 10:41
9/24 anonim válasza:
Én nem mennék el gyerek mellett hajnalig bulizgatni :D de ez én vagyok. Kinőttem már ebből a tinikorszakból.
2020. okt. 24. 12:22
10/24 anonim válasza:
Tinikorszak :D Tényleg akkora baj, ha egy (vélhetően) huszonéves nő -vagy férfi - kikapcsolódik néha a barátaival? Akinek gyereke van az már ne bulizzon, mert azt csak a tiniknek illik? 😅 Nekem nincs azzal bajom, ha valakinek erre abszolút nincs igénye, de attól még nem kellene leszólni azokat az embereket, akik gyermekvállalás után is szeretnének tartani néha egy laza, iszogatós estét.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!