Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan alakul a napotok...

Hogyan alakul a napotok egy-egy kimaradós este után?

Figyelt kérdés

Tegnap este megengedtem magamnak egy laza estét, hajnali fél négyre értem haza. Úgy beszéltük meg a párommal, hogy reggel nyugodtan pihenjem ki magam, de automatikusan felébredtem már 7 órakor. Azóta a maradék házimunka, gyerek ellátása letudva. Úgy érzem marha bűntudatom lenne, ha délutánig aludnék (bár még nem volt ilyen mióta anya vagyok) viszont hulla fáradt vagyok.

Nektek hogyan alakul a napotok egy-egy kimenős, hosszú éjszaka után?

2020. okt. 24. 08:47
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
73%
Istenem, megint jön a másik becsmérlése. Se a kikapcsolódókat leszóló anya típusnak, se a mocskos szájú mindenért ősanyázónak nincs igaza. Szerintem van itt 3-4 rohadt frusztrált ember mindkét csoportból és ennyi örömük van, hogy egymást fikázzák. De most komolyan...
2020. okt. 24. 14:10
 22/24 anonim ***** válasza:
72%
Hogy alakul? 😆 Gyengén. Én nem ébredek fel automatikusan, a férjem elvan a gyerekkel, de akkor is egész nap hullának érzem magam. Épp ezért nagyon ritkán vállalok be ilyesmit, nekem egyszerűen nem éri meg.
2020. okt. 24. 15:02
 23/24 anonim ***** válasza:
28%
16os, te írtad.."semmi káruk nem származik belőle ha néhány havonta egy vasárnap délelőttöt az apjukkal töltenek". Tehát úgy jött le, hogy máskor nincsenek vele.
2020. okt. 24. 15:22
 24/24 anonim ***** válasza:
31%
Apa ugyan úgy szülő, apának ugyanúgy a háztartása, nem kell lelkiismeret furdalásodnak lennie. Tényleg nem kell mártírkodni. Apa elmegy hajnalig valahova, akkor Ő sem alussza ki magát, mert a háziteednők és a gyerekkel való foglalkozás?2020 van ám.
2020. okt. 28. 15:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!