Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan alakul a napotok...

Hogyan alakul a napotok egy-egy kimaradós este után?

Figyelt kérdés

Tegnap este megengedtem magamnak egy laza estét, hajnali fél négyre értem haza. Úgy beszéltük meg a párommal, hogy reggel nyugodtan pihenjem ki magam, de automatikusan felébredtem már 7 órakor. Azóta a maradék házimunka, gyerek ellátása letudva. Úgy érzem marha bűntudatom lenne, ha délutánig aludnék (bár még nem volt ilyen mióta anya vagyok) viszont hulla fáradt vagyok.

Nektek hogyan alakul a napotok egy-egy kimenős, hosszú éjszaka után?

2020. okt. 24. 08:47
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
31%
10es nem azzal van a baj ha elmegy..hanem ha másnap használhatatlan, így a gyerek látja kárát anyuci bulzásainak.
2020. okt. 24. 12:56
 12/24 anonim ***** válasza:
31%

Nem azt mondom, hogy ülj otthon és malmozz, mert gyereked van, hogy zard ki magad a civilizációból emiatt...

Hanem a hajnalig tartó tivotnyázás az, ami nekem nem fér bele.

Velem is volt, hogy egy ESTÉRE kimaradtam, ami azt jelenti, hogy ferjem fürdetett, altatott. Én pedig éjfélre otthon voltam, lb 3 pohar bor után.

Reggel pedig feljeltem és elláttam a feladataimat minden probléma nélkül, és nem azon gondolkodtam, hogy fetrengjek, vagy éljem tul a napot totál másnaposan.

És igen, az sem mindegy, a gyerek mit lát.....

2020. okt. 24. 13:08
 13/24 anonim ***** válasza:
56%
#11 Minden család más és máshogy gondolkozunk, ez a szép az életben.:) Nálunk a gyerekeknek semmi káruk nem származik abból, ha néhány havonta egy vasárnap délelőttöt az apjukkal töltenek, sőt teljesen jól szórakoznak. Akárcsak akkor amikor apa másnapos és velem csinálnak programot, hogy addig ő tudjon pihenni. Rengeteg olyan család van, ahol anyuka vagy apuka éjszakai műszakban dolgozik, még sincs belőle semmi baj, mert meg lehet oldani, és a gyereknek ebből sincs semmi kára.
2020. okt. 24. 13:09
 14/24 anonim ***** válasza:
52%
13as elég elkeserítő ha csak akkor vannak az apjukkal ha az anyjuk másnaposan fetreng otthon.
2020. okt. 24. 13:12
 15/24 anonim ***** válasza:
53%

"10es nem azzal van a baj ha elmegy..hanem ha másnap használhatatlan, így a gyerek látja kárát anyuci bulzásainak."

Életre szóló lelki sérülést szenvednek, mert az anyjuk elment egyet bulizni?

Az, hogy kinek mi fér bele, meg kinek mi nem fér bele, az egyéni döntés. Ha a kérdezőnek belefér a hajnalig tartó bulizás, akkor belefér. Az, hogy neked nem, az egyéni szoc problem.

2020. okt. 24. 13:23
 16/24 anonim ***** válasza:
62%
#14 Ki mondta, hogy csak olyankor van velük? A kérdező arra volt kiváncsi, hogy kinek hogyan alakul a napja egy ilyen este után, nekem így. Másnak meg máshogy. Nem tudom ebbe miért kell belekötni a sok ősanyának, akiknek a gyerek(ek) után semmi másra nincs igényük. Évente 3-4 alkalommal szerintem nem tragédia, ha látják, hogy pihenős vasárnapot tartok, főleg mivel a férjem is szeret eljárni szórakozni. Sőt, néha együtt is járunk és olyankor a nagyszülők vigyáznak rájuk..mik vannak.🤭🤭
2020. okt. 24. 13:25
 17/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Ne vitatkozzatok kérlek.

Egymás becsmérlése, és az utolsó kommentelő válasza pedig elfogadhatatlan. De már megszoktam, itt sok elkeseredett nő vezeti le a feszültséget...

Nem pihentem végül, az anyai kötelesség előbbre való, es nem azért mert mártírkodok, hanem mert én így érzem jól magam.

Szép vasárnapot mindenkinek :)

2020. okt. 24. 13:36
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Neked is szép vasárnapot, de azért nem árt, ha tudod, hogy ma szombat van.
2020. okt. 24. 13:40
 19/24 A kérdező kommentje:
Hűha, tényleg fáradt vagyok 😂
2020. okt. 24. 13:44
 20/24 anonim ***** válasza:
69%
🤣🤣🤣🤣🤣
2020. okt. 24. 14:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!