Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan kell leépíteni a...

Hogyan kell leépíteni a többemberes gyereket?

Figyelt kérdés

Nem tudok most indulatok nélkül fogalmazni, nézzétek el nekem!

Van egy 1 év 3 hónapos gyerekem, és kikészít. A mai napok folyamán annyi visszafotgott düh és indulat van bennem, hogy külön önuralom kell ahhoz, hogy ne rángassam meg.

Későn fekszik, korán kel, és vagy 10x kel éjjel, és sokáig tart visszaaltatni, és még elvárja, hogy egész nap szórakoztatva legyen. Ordít-visít, ha nem rá összpontosul a figyelem, és most itt a "szeparációs szorongás" is. Már nem bírom, egyre nagyobb az irigykedés, mikor nyáron a strandon őt kellett órákon át tologatni,más gyereknek meg odaadtak egy kulcscsomót, és elvolt vele egy fél órán át. És ez napról napra hosszabb. Semmit nem tudok megélni, mindent csak túlélek.

2022. jan. 29. 17:24
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
65%

Semmit nem írtál a körülményekről, napirendről stb. Jártok közösségbe, barátokhoz, más kisgyerekekkel találkozik? Rendszeresen vagytok a szabadban, friss levegőn? Az apukája mennyit foglalkozik vele? Van egyéb segítség időnként?

Nem biztos, hogy a gyerek maga a "kisördög" és/vagy "többemberes", csak meg kell tanulni kezelni.

2022. jan. 30. 07:39
 22/27 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem ha valaki ezt a kifejezest hasznalja ismeri a sears 12 pontot es valoszinuleg babakoraban siros volt a gyerek altalaban mar olyankor utananeznek a szulok mi lehet a hatterben. Nyilvan ilyenkor ez a kifejezes is szembejon. Habar az en gyerekem nem TE eleg sokat olvastam utana mert egy csoportban felmerult ez a kerdes es erdekelt.

Az ilyen gyerekek szuleit rendszerint hulyenek nezik mert ilyen gyerek nincs (szerintuk). Es jonnek olyan tanacsokkal mint pl 21.

Erre a kerdesre az reagaljon akinek van tapasztalata TE gyerekkel. En javasoltam Petra z vlog csatornajat is.

2022. jan. 30. 10:48
 23/27 anonim ***** válasza:
82%

11es vagyok

Én pl. nem nézem hülyének a kérdezőt, csak éppen azt is látom a környezetemben, hogy sokan nem tudják kezelni a saját gyereküket vagy nem ismerik fel az igényeiket, aztán csak rásütik, hogy hisztis vagy többemberes.

Az egyik közeli barátnőmön látom, hogy a saját frusztráltsága, feszültsége és már-már túlzó kötődése mennyire kivetül a gyereke viselkedésére.

2022. jan. 30. 13:29
 24/27 anonim ***** válasza:
63%
Bocs, 21es voltam, nem 11
2022. jan. 30. 13:29
 25/27 anonim ***** válasza:
16%

Persze nézzétek a YouTube - on a senkiket, nehogy a gyerekkel foglalkozzatok.

Nem több emberes, ti vagytok lusták! Nem éreztek rá a saját gyereketekre sem, attól nem lesz több emberes, hogy ölben szeret lenni. Hordozó. Sir.. Hat tanuld már meg megnyugtatni bmeg..!

Ne címkéket aggassatok rajuk, ismerkedj meg a gyerekeddel, ne hiszteriazz meg sopankodj, vedd már a fáradságot hoty a gyerek igényeit és a sajátodat osszehangold!

Mindig csak panaszkodni tudtok, senkinek sem egyszerű higyjetek el! Csak muszáj találékonynak és eketkelesnek lenni, turelmesnek és elfogadonak. Plusz szabadidő ha szükséged van ra, segitseg kérés es szex.

Ne hissztizzetek maaaaaar

2022. jan. 30. 13:30
 26/27 anonim ***** válasza:
90%
Milyen konstruktív hozzászólás kedves utolsó 👏👏
2022. jan. 30. 14:16
 27/27 anonim ***** válasza:
100%

25: ezt csak azt mondja, ràadàsul ilyen stìlusban, akinek nem többemberes a gyereke.

Az egyik ismerősöm is ilyen volt egy buddha babàval. Aztàn a màsodiknàl màr megtapasztalta, milyen a nagyigènyű baba ès nem volt ekkora a szàja.

2022. jan. 30. 16:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!