Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 1,5-2 èves gyermekednèl miben...

1,5-2 èves gyermekednèl miben nyilvànul meg, hogy többemberes?

Figyelt kérdés
Kivàncsi vagyok, hogy miben èrzitek leginkàbb, hogy többemberes? Akàr a többi àtlagos gyerekhez kèpest a környezetetekben :)
2021. júl. 19. 12:26
 1/7 anonim ***** válasza:
79%
Legtöbbször alig eszik. Ha valami nem úgy van ahogy ő szeretné akkor egyből ordít. Nincs átmenet, nincs nyafogás. Ha 2 percnél tovább nincs a közelében valaki akkor jön, húz menni kell. Az alvás kínlódás. Hiszti van belőle délben és este is.
2021. júl. 19. 12:34
 2/7 anonim ***** válasza:
42%

Az ébren töltött idejében folyamatos figyelmet igényel.

10 hós koráig még a porszívó hangjára is sírt. Ha kimentem a szobából sokáig sírt, most már abban nyílvánul meg hogy hiányol hogy pár perc játék után jön ki a konyhába és kapaszkodik a lábamba vagy cukin beszélget, szétpakol. Ha a nappaliban marad tovább akkor biztosan csinál valami olyat amit nem szabad, veszélyes, rá kell szólni, terelni kell más játékkal.

Ha beszélgetünk akkor is hamarosan valami történik pl elkezd kopácsolni a padlón,ami zavarja a szomszédot stb. A járása még gyakran instabil, folyamatosan mögötte kell lenni, mert van a lakásban kő, küszöb stb is.

Közben úszik a lakás, az intenzív foglalkozástól kb egy alvásidőben bírok házimunkát végezni, romokat takarítani , sokszor a többiben le kell dőlnöm, mert éjszaka is többször ébred, mire vége az esti közös szabadidőnek mellé rogyok le aludni késő este egy matracon. A foga és a napközbeni elmaradt étkezések miatt (túlfárad, sír, kihagyja az ebédet,szopizik) 6-7 óra körül már ébren van

.

Nagyszülők dolgoznak. Fejlesztésre is szükség van heti többször. Más segítségünk nincs, így a Férjemmel beszéljük meg ki mikor tud segíteni a másiknak és miben. Imádjuk és egy kis csoda ♥️, de az energia hiányunkat valószínűleg csak az intêzmény fogja megoldani.

2021. júl. 19. 12:42
 3/7 A kérdező kommentje:

Nàlunk is hasonlò, egy percet nincs egyedül, ha többen vagyunk, mindenkit leköt, annyira kis energikus, igazi tornàdò. Hàzimunkàt nem lehet mellette csinàlni, ha bevonom 2 perc mùlva màr menne màst csinàlni.

Evès is harc, altatàs is minimum 1 òra ès sokszor èbred.

Mikor tudatosult bennetek, hogy ők TE babàk/gyerekek? Mert sokàig azt hittem, hogy ez a normàlis.

2021. júl. 19. 15:15
 4/7 anonim ***** válasza:
1 vagyok. Fél éves múlt mikor találkoztam ezzel a TE dologgal. Elolvastam a 12 pontot és akkor tudatosult bennem. Addig sokszor azt hittem hogy én csinálom szarul a dolgokat mert más gyereke nyugis meg elvan magában.
2021. júl. 19. 17:03
 5/7 anonim ***** válasza:
40%
Kovezzetek meg, de szerintem a leirtak eletkornak megfelelo tipikus viselkedes. Hajlamos az ember azt hinni, hogy masnak konnyebb...
2021. júl. 19. 20:35
 6/7 anonim ***** válasza:
5 Mivel egy kivétellel (auti gyanús kisfiú) csak olyanokat látok a környezetemben, hogy a gyerekek (egy idősek az enyémmel) akik elvannak anyu nélkül is legalább 10 percre, nem verik ki a hisztit egyből MINDENEN, esznek normálisan... És nála egyik sem most kezdődött. Születése óta rossz alvó és extrém módon igényelte a testközelt, figyelmet. Ht kezdete óta rossz evő. Ma pl déltől este 7ig nem evett semmit. Szted ez normális életkori?
2021. júl. 19. 20:58
 7/7 A kérdező kommentje:

Tudtam, hogy lesz valaki, aki èletkori sajàtossàgot ìr majd.

Ha lenne TE gyereked, èreznèd a külömbsèget. Ès èppen ezèrt kèrdőjelezik meg, hogy jò anyàk-e.

2021. júl. 19. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!