1,5-2 èves gyermekednèl miben nyilvànul meg, hogy többemberes?
Az ébren töltött idejében folyamatos figyelmet igényel.
10 hós koráig még a porszívó hangjára is sírt. Ha kimentem a szobából sokáig sírt, most már abban nyílvánul meg hogy hiányol hogy pár perc játék után jön ki a konyhába és kapaszkodik a lábamba vagy cukin beszélget, szétpakol. Ha a nappaliban marad tovább akkor biztosan csinál valami olyat amit nem szabad, veszélyes, rá kell szólni, terelni kell más játékkal.
Ha beszélgetünk akkor is hamarosan valami történik pl elkezd kopácsolni a padlón,ami zavarja a szomszédot stb. A járása még gyakran instabil, folyamatosan mögötte kell lenni, mert van a lakásban kő, küszöb stb is.
Közben úszik a lakás, az intenzív foglalkozástól kb egy alvásidőben bírok házimunkát végezni, romokat takarítani , sokszor a többiben le kell dőlnöm, mert éjszaka is többször ébred, mire vége az esti közös szabadidőnek mellé rogyok le aludni késő este egy matracon. A foga és a napközbeni elmaradt étkezések miatt (túlfárad, sír, kihagyja az ebédet,szopizik) 6-7 óra körül már ébren van
.
Nagyszülők dolgoznak. Fejlesztésre is szükség van heti többször. Más segítségünk nincs, így a Férjemmel beszéljük meg ki mikor tud segíteni a másiknak és miben. Imádjuk és egy kis csoda ♥️, de az energia hiányunkat valószínűleg csak az intêzmény fogja megoldani.
Nàlunk is hasonlò, egy percet nincs egyedül, ha többen vagyunk, mindenkit leköt, annyira kis energikus, igazi tornàdò. Hàzimunkàt nem lehet mellette csinàlni, ha bevonom 2 perc mùlva màr menne màst csinàlni.
Evès is harc, altatàs is minimum 1 òra ès sokszor èbred.
Mikor tudatosult bennetek, hogy ők TE babàk/gyerekek? Mert sokàig azt hittem, hogy ez a normàlis.
Tudtam, hogy lesz valaki, aki èletkori sajàtossàgot ìr majd.
Ha lenne TE gyereked, èreznèd a külömbsèget. Ès èppen ezèrt kèrdőjelezik meg, hogy jò anyàk-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!