Mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Nem rég lettem 27 éves és egyre jobban vágyom egy gyermekre. Tavaly született testvéremnek gyermeke, akkor is már kicsit vágytam rá, de most már rengeteg időt agyalok ezen a témán. Jelenleg párommal szüleimnél lakunk, sajnos egy darabig biztos nem fogunk tudni saját házba költözni. Anyukámmal már beszélgettünk erről a témáról és arra jutottunk, hogy igazából elférne egy baba és nagyon örülne neki (legalábbis ahogy kivettem a szavaiból). De nem tudom mi lenne a helyes? Nem szeretnék túl sokára szülni, de nem tudom mennyire lenne megterhelő szüleimnek, ha egy kisbaba csöppenne közénk. Anyagilag szerencsére probléma nem lenne a felnevelésében. Nem tudom mit tegyek.. Várjak? Hátha csoda történik és lesz ház? Vagy vágjunk bele? Van valaki aki esetleg hasonló cipőben jár/járt?2022. jan. 29. 09:16
11/17 anonim válasza:
Itt ilyet ne kérdezz, a gyakori népe mind 20 évesen saját kacsalábon forgó palotában lakik, 3 diplomával, teljes anyagi biztonságban, szülőktől nem fogad el pénzt és csodás , tökéletes gyereket nevel havi 1,5 millió forintból. Aki esetleg a szülei nyakára szül gyereket az a világ rossza, mert alkalmazkodni kell egymáshoz. Aztán ha körül nézel, a való életben azért elég sokan szülnek a nagyszülökhöz.
12/17 anonim válasza:
"Kedves" 11-es. Mint láthatod, eléggé normális stílusú válaszok érkeztek előtted. Senki nem beszélt másfél millió forintról, sőt kacsalábon forgó palotáról sem, ami már 20 évesen a lábaid előtt hever. A kérdező véleményekre volt kíváncsi, ami viszont nem csak az lehet mint a tiéd, mi szerint mindenki csóró ebben az országban, nagyszülőkhöz szül, és ezt ráadásul még élvezik is. Én hiába nézek körül, ahogy mondtad, nem nagyon látok olyanokat, aki anyu és apu házába vállalt gyereket. Lehet, hogy ez a városi élet sajátossága, nem tudom. Én inkább szültem később, de akkor nem a nagy semmire.
13/17 anonim válasza:
Én írtam, hogy albérlet előbb opció, nem a kacslábon forgó házról beszéltem.
14/17 anonim válasza:
Esetleg részletre venni egy lakást? Ismerőseim így csinálják és kb ami menne albérletre azt a hitelre fizetik, csak a végén tulajdonuk is lesz, nem az ablakon dobálják ki a pénzt.
15/17 anonim válasza:
10-esnek nagyon igaza van. Ha most szülsz, sokkal távolabbra kerül a saját lakás, és ha közben kiderül, hogy nem volt jó ötlet a szüleidhez szülni, akkor duplán megszívod...
16/17 anonim válasza:
Az a kérdés, a párod akar-e gyereket, mióta vagytok együtt, elég sok külön programotok volt-e eddig kettesben, mert utána már csak a baba lesz. Én maradnék otthon, pláne, ha anyukád örül is neki, de legyetek elszeparálva a szülőktől.
17/17 Senior Séf válasza:
Van egy mondás, ami szerint ha egy nő gyereket akar, vagy nem akar, akkor az úgy is lesz, mert mindent megtesz érte. Szóval ne itt kérjél tanácsot, hanem örülj, hogy megengedheted magadnak, és tedd, amit a szíved diktál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!