Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Manapság szokták még az...

Manapság szokták még az Ildikó nevet adni? Adnád vagy ódivatú?

Figyelt kérdés
2022. jan. 22. 22:25
 1/8 anonim ***** válasza:
45%
Nem adnám, az egy dolog hogy ódivatú és már akkor is indokalatlanul volt az mert elég ronda név, de az Ildikók akiket ismerek ritka taszító emberek.
2022. jan. 22. 22:28
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem adnam
2022. jan. 22. 22:43
 3/8 anonim ***** válasza:
75%
Én nem az ódivatúsága miatt nem adnám, hanem azért, mert egyáltalán nem tetszik. Becézve, Ildiként sem szép, de az Ildikó szerintem ugyanolyan hülyén hangzik, mint a "lábikó".
2022. jan. 22. 22:43
 4/8 anonim ***** válasza:
69%
Nem adnám. Nemcsak ódivatú, hanem ronda is.
2022. jan. 22. 23:19
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazán szokták adnia. Pedig szerintem nincs különösebb baj vele, nem rosszabb mint a Hanna, Szofi és társaik. Mondjuk nem adnám, mert nem igazán lehet becézni. Az Ildi nekem nem tetszik.
2022. jan. 23. 11:19
 6/8 anonim ***** válasza:
72%

Nekem kifejezetten tetszik, egy szép, kicsit komoly kislány jut eszembe róla. Akár adnám is, de a vezetéknév I-re végződik, úgyhogy nem fogom.

Szerintem inkább klasszikus, mint ódivatú. Nekem az ódivatú nevek az ilyen Mária, Erzsébet típusúak. De ezekkel sincs amúgy semmi baj, nem lehet mindenki Anna, Bella, vagy Zoé. 60 év múlva ezek a nevek lesznek ódivatúak, szóval tökmindegy, az alapján válassz, mi tetszik.

2022. jan. 23. 13:24
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Mostanában nem nagyon adják, én legalábbis nem találkoztam 40 év alattival akinek ilyen neve lenne.

Nekem sem tetszik, furcsa ez a -kó végződés, Anikó, Enikő se tetszik.

2022. jan. 23. 17:32
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

35 vagyok, Ildikó.

Ettől függetlenül én se adnám a lányomnak még második névnek se.

2022. jan. 23. 19:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!