Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Cumi kérdés? Érdemes elvenni?

Cumi kérdés? Érdemes elvenni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Kisfiam lassan 3 és fél éves. Nagyon nagy cumis. Szeptember óta jár oviba, ott csak alváshoz van nekik cumi. Reggel bemegy szépen lerakja, azt mondják az oviba elvan nélküle. Itthol viszont ki sem lehet szedni a szájából. Most kitaláltuk, hogy a Jézuska elviszi pici gyerekeknek ő pedig kap érte ajándékot. Mivel 2db cumija van ezért 2db ajándékot hoz neki. Mondta is hogy akkor majd be rakjuk a fa alá. De őszintén én félek. Oké elrakom megvan az ajándék de félek hogy az Oviban fog neki hiányozni. Igyis elég nehezen szokott be. Még most is van olyan nap hogy sírva megy. Neki a cumi és a kis nyunyója a megnyugvás. Ha valami történik vele egyből az a két dolog amit kér. Szerintetek érdemes elvennem tőle? Viszont sokszor nem lehet érteni amit mondd mert ott lóg a szájába. Olyankor mondom neki hogy nem értem mért a cumi a szájába van, akkor kiveszi elmondja és már dugja is vissza a szájába. Teljesen tanácstalan vagyok bocsánat ha hosszú lett.
dec. 22. 13:04
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Pár napig nyöszörögni fog a cumiért, és nem találja majd a helyét, aztán szép lassan elfelejti
dec. 22. 13:11
 2/4 anonim ***** válasza:
Mi lenne ha csak ovis alváshoz lenne cumi? (Persze hogy eköré hogy kerekítetek történetet, passz.)
dec. 22. 14:04
 3/4 anonim ***** válasza:
#2 vagyok, tehát úgy értem hogy otthon nincs, csak az oviban és ott is csak alváshoz.
dec. 22. 14:05
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem 3 éves a kislányom, hasonlóan volt mint nálatok. Intézményben csak alváshoz otthon meg állandóan a szájában lógott.

Egy nap megelégeltem, ollóval kivágtam a cumit, aznap kereste, többet nem. Csak annyit emlegeti, hogy neki is volt cumija. Ajándékot nem kapott érte, szerintem hülyeség.

dec. 22. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!