Mikortól érdemes a cumit elvenni a babától? Nektek hány hónapos koráig cumizot?
Hát az enyém már 2 éves, de még nem vettem el tőle. Mindenesetre ne legyen állandóan a szájába, tényleg csak ha szüksége van rá. Az enyém csak alváshoz kéri.
Azt én nem engedném, hogy például még a homokozóba is cumival a szájában csücsüljön. Pedig sok ilyet látok.
5 éves koromig cumiztam, Anyu mindig elvette, de annyi volt, hogy valahonnét mindig előszedtem egyet:D
Mielőtt suliba mentem elkellett menni dokihoz, s a többi gyerek előtt megkérdezte cumizok-e még, úgy elszégyeltem magam, többet nem kellett. Semmi bajom nem lett tőle. Én is néha adok a babámnak, de ő inkább az ujját szopja. Na arról lesz érdekes leszokni.
Azt mondják jó módszer elvinni játékboltba, s valamire elcserélni a cumit.
Szia!
Az én kislányom 5 hónapos korában magától úgy döntött, hogy nem kell neki a cumi. :-)
Most 9 hónapos, jön a foga. Ha a kezébe akad véletlenül (mert biztos ami biztos alapon nem dobtam ki), akkor nagyon szereti rágcsálni. Nővére szerint ilyenkor rágózik! :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!