Mennyi idős korban ciki már ha még cumizik a gyerek? Mikor érdemes leszoktatni róla (elvenni tőle)?
Én is saját példát akartam írni:DMegelőztél;)
Szóval 17 éve, 3 évesen nekem már ciki volt.Az oviban az ovónéni eltakarta a szám nehogy a gyerekek sírjanak h nekik nincs cumi.Mondanom sem kell,hogy pár nap alatt eldobtam a cumit.
Hogy a 21. században mikor ciki mior nem nemtudom.Nekem fura a 4 éves gyerek már cumival a szájában...
Az én lányom sose cumizott (nem kellett neki) a fiam 3hósan egy nagy trauma után hagyta el. Én azt mondom 1-1,5 év után már nem szép ha egy gyerek szájából lóg a cucli.
Esetleg este alváshoz.
11 hósok vagyunk és alváskor cumizunk, nappal csak ha sikerül kilopni a kiságyból:)és már magától ide adja ha kérem, mert nagyfiúk esetleg csak alváskor cumiznak felkiáltással...
szerintem nem is a kor a fontos hanem az hogy ne legyen
állandóan a szájában- a fogai meg mások miatt sem
ha alváshoz kell neki- miért ne?
de játszani tud sztem cumi nélkül is,
Hat nem is tudom...
nallam az ugy volt hogy 6-7 evesen meg cumiztam.Na az mar ciki volt.Alztan elvettek tolem,megmagyaraztak nekem hogy mar nem szabad cumizzak,mert mar mas gyerek sem cumizik.Szerencsere megertettem,es elhagytam a cumit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!