Mit csináltok hogy ne legyenek olyan monotonok a napok?
Mejetek valahová hétvégén.
Én ezt szoktam csinálni.
Illetve szokott lenni valami kis "projektem", pl valami kertészkedős ötlet, vagy sütés-főzés, vagy valami kreatív dolog.
Egyébként meg rossz időben is lehet sétálni ám, ha úgy érzitek. 😉
Beiktattam heti 2 óra tornát, itt a faluba tartja egy nő, ott vagyunk páran, már az az 1-1óra is sokat lendít a hangulatomon, utána beszélgetünk még. Illetve van 1-2anyuka akivel rendszeresen találkozunk, játszanak a gyerekek mi beszélgetünk, kávézunk egyet mellettük.
Játszótérre is mennék de gol nyitva van hol nincs, majd tavasztól rendszeresen nyitva tartják, ott is lehet ismerkedni.
Hétvégén mindig megyünk a szüleimhez ebédre, tesómék is jönnek így az a nap is mindig más.
Várom a jó időt, hogy lehessen menni állatkertbe, botanikus kertbe ide oda sétálgatni.
Jàtszòhàz, babaklubb, vagy csak random elmegyünk sètàlni, sütizni. Itthon tàncolunk, festünk.
Vondd be a fèrjed, havi 1 alkalom elèg kevès csalàdi időnek. Hamarosan tovàbb lesz vilàgos, hètköznap is elmehettek valamerre.
Busz, vonat!!!! Én is szenvedek, mert falura költöztünk és még nincs 2 autó. De én megoldottam, tömegközlekedéssel megyünk amikor csak lehet. Játszótér, cukrászda, bármi. Nem kell egésznapos program, az is jó ha csak valami más inger ér mint otthon.
És tudom hogy sok helyen ritka a járat, de akkor sincs olyan, hogy nem lehet kihasználni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!