Jól kijöttök a gyereketek barátainak szüleivel? Mit csináltok ha úgy érzitek nem kedvel egy, vagy több anyuka?
Az a helyzet, hogy a kislányom összebandázott egy lánycsapattal. 5-en hívogatják egymást szülinapi bulikra.
Első osztályosok.
A végén, mikor megyünk a lányokért, akkor összeülnek az anyukák. Én úgy érzem, hogy 2 anyuka nem kedvel. De mégsem akarok különcködni. Én mondjuk majdnem 10 évvel fiatalabb vagyok a többiektől, de nem hiszem, hogy ez baj lenne, mert 2 anyuka meg miért tud velem normális lenne?
Meg egyszer az egyik anyuka állítolag megemlítette, hogy én csak “otthon ülök”..(Van egy 1 évesem is)
De ketten meg olyan pökhendiek. Ha valamit mondok azt levegőnek nézik és egymást istenítik. De a többi anyukával mind kedvesek, csak velem nem.
Olyan rosszul érzem magam köztük, de a kislányom meg szeret járkálni ide-oda ezekhez a kis osztálytársaihoz.
Meg egyszer az a kislány hívta el a lányomat játszani, aki az egyik ilyen anyukájé. Mikor vittem a kislányomat, akkor megjegyezte az anyuka, hogy ezt a xy(kislány neve), akarta és nem mi.
Mondom jézus ereje, gondoltam. 🥱
Most pedig következő hétvégén az én kislányomnak lesz szülinapja. Meghívtuk ezt a 4 lányt, mert mindent a gyerekért. Az egyik ilyen anyuka azonnal kihúzta magukat a covid helyzet miatt...
Megérteném, mert oké, járvány van, de a suliban is csoportosulnak és pár héttel ezelőtt egy másik kislánynál volt buli, akkor oda pedig elmentek.
Mikor a másik ilyen “klikkesedő” anya megtudta, ők is kihúzták magukat.
A férjem mondta, hogy sz@rjam le őket, amit meg is tennék, de a lányom nagyon el van szontyolodva, hogy csak ketten jönnek.
Bocsi, nem gyereknevelés témakör, de kicsit odavág.
Hívnék még más gyerekeket. Az ilyennel nem tudsz mit csinálni,mindig is voltak és lesznek.
2.gyerekkel már megtanulja az ember,hogy a legjobb ha kedvesen és udvariasan de kihúzza magát az ilyen anyukás bandázásokból.
Hát pedig egyszerű,én is sajnálnám a gyereket,de sajnos ez a valóság.
-Sajnálom, kislányom, de Julikát meg Pannikát nem engedi az anyukája most.Talán majd legközelebb.
Esetleg finomíthatsz rajta:
-Sajnálom kislányom, de Julikát meg Pannikát nem engedi az anyukája,most mert nagyon félnek,hogy betegek lesznek/Úgy gondolod,hogy dolguk van/stbstb,talán majd legközelebb.
Én is tartom a tisztes távolságot a szülőkkel, szép vagy sem... Bájcsevej és művigyor amikor éppen nagyon muszáj, aztán viszlát. A gyerekeink ettől még barátkozhatnak, nem muszáj nekünk is puszipajtásnak lenni.
Mellesleg szerintem a világ legcikibb dolga azért nem elengedni valakihez a gyerekemet, mert kevésbé szimpi az anyja. Nyilván ha nem tartom elég felelősségteljesnek, hogy vigyázzon pár órát 4-5 gyerekre az más téma, de itt gondolom nem erről van szó. A gyerekek isszák meg a levét, nem te... Szóval nem csak undok, még túl sok intelligencia sem szorult belé. Kerüld a traccspartikat.
Nem tartom magam felelőtlennek. Sőt, én vagyok az, aki mindenen beparázik ha gyerekekről van szó. :)
Engem is az bánt, hogy valójában nem velem szúrnak ki...
Tényleg hívunk majd másokat, csak ezek a kislányok az “első számú barinők”.
A férjednek van igaza, vagyis szard le.
5 lány egyebként sosem lesz jóban, majd szépen kiutálnak 1-2 lányt, visszafogadják, aztán mást utálnak ki. Úgyhogy nem kell nagyon filózni, hogy ketten nem jönnek el, ez mindig így lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!