Hanyas lába van 1,5 és 2 éves gyereketeknek?
Figyelt kérdés
Kaptam ajándékba bélelt csizmát télre és szandált nyárra, kíváncsi vagyok jó lesz-e vagy már adhatom is el.... új, de nem kaptam blokkot szóval nem valószínű hogy visszaveszik ha rossz a méret.
Szóval egy kis statisztikai adatgyüjtést tartanék, hátha jó lesz...
2021. szept. 19. 11:10
1/13 anonim válasza:
Az én 1,5 évesemnek 24es, bár igazából egy ici picit nagy, de a kissebbe nem megy bele a lábfeje.
2/13 anonim válasza:
Nekem a w. 5 évesemnek 23-24 es
4/13 anonim válasza:
2 évesen 23 ast hordott most 3 és 26 os kell neki.
6/13 anonim válasza:
1,5-2 évesen a kislányomnak 23-24 lába volt.
7/13 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. Most a fiam 22-est hord és éppen jó még, télre kapott 23-as és nyárra 24-est. Remélem jók lesznek mert drága cipik elvileg.
2021. szept. 19. 12:38
8/13 anonim válasza:
Lányom 18-ast hordott februárban, akkor volt 1,5 és most 20-ast.
Fiam 14 hónaposan indult el 20-as cipőben. Ez áprilisban volt (nem most), az első téli bakancsa 22-es volt. Következő nyárra 24-esig jutott.
9/13 anonim válasza:
Lányom 2 éves múlt júniusban, 22-23-as a lába.
10/13 anonim válasza:
Az én lányom két éves lesz decemberben,22 es a szandija,a cipője amit nem rég vettem neki,az meg 23 as.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!