Noszogatnátok a gyerek apját, hogy látogassa a 2 éves közös gyereketek, ha magától kb 3 havonta bukkana fel csak 2 órára?
Az exem kb. ugyanezt csinalja, hetekig , honapokig egy smst nem
Ir, hogy hogy van a fia.
Nem noszogatom, az o vesztesege.
Egy beszélgetést talán megér, de nem nagyon tudsz mit csinálni.
Az apa is nyilván tudja h ritkán látja a gyereket, és ha csak 10 percre lakik akkor ez nyilván nem véletlen.
4,5 éves a közös lányunk.
Több,mint egy éve max havonta viszi el. Eleintr írt hetente hogy hogy van. Januártól már nem ír. Pár hete elküldtem melegebbre,hogy ha neki tényleg ő lenne a legfontosab ,heti egyszer felhívná. Ő próbálja többször vinni majd,meg hívja. Gondoltam magamba,na persze...
Semmi változás,nem is lesz...
A szokásos szöveg : ő dolgozik,ő fáradt,ő beteg,beteg rokonról gondoskodik,neki jár a kikapcsolódás,a pihenés is jár...
Járjon.... Ö a gyerekéért dolgozik. Hát majd rájön pár év múlva,hogy a gyerekét nem érdekli,mint hagy rá az apja (pár lakás,mindben olyan bonyolult tulajdonjoggal,hogy jobban jár a gyerek majd,ha lemond mindenről...)
Az én anyukám annó noszogatta az apukámat, hogy rendszeresen vigyen el láthatásra. 6 éves voltam akkor. Apukám egy örök kamasz, és a fejébe vette, hogy ő nem szereti a gyerekeket, és nem tud velem mit kezdeni, jobb nekem anyámmal.
Nagyon szeretem az apukámat, ő is engem, szuper játszótársa a gyerekeimnek, bár az igaz, hogy a fürdetés-estimese-gyógypuszi vonalat a párjának kell vinnie, mert a Papi csak a mókázáshoz ért.
Én hálás vagyok anyukámnak, hogy nem hagyta, hogy elmaradozzon a válásuk után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!