Második gyerek?
Nalunk a nagyok 7 es 9 evesek voltak mikor a pici szuletett.
Imadjak!
Kicsit nehez volt visszaszokni a babazasba de mas gond nem volt.siman megertik,hogy altatok,etetek.nem rohangalnak a pici felett mikor alszik.
Ebbol a szempontbol konnyebb most,mint anno a 2 ev kulonbseggel volt.
Biztosan megbannad ha nem lenne meg 1.
Vagjatok bele,van mar rutinotok.megoldjatok a 2.at is segitseg nelkul.esetenkent a 7 eves is nagy segitseg am.persze rabizni nem lehet hosszu idore,de ha te epp furdesz,siman visszaadja a cumit,vagy epp bohockodik neki mig iszol egy kavet gyors,hogy tuleld a napot.
Szerintem a hét éves gyereket igenis meg kell kérdezni,hogy mit szól egy tesóhoz. Persze, nem ővé a döntő szó.
Nálunk ugyan ez a helyzet mint nálatok, kislányom hét éves, én 33.:) Messze lakunk a családtól, mondjuk nem küldöldön.
Szóval mi bele vágunk hamarosan a kistesó projektbe, tegyétek TI is ezt.
Beszélgess a kisfiaddal, hogy milyen előnyei vannak egy tesónak. Hogy milyen klassz segítség lesz majd neked ő.
Pl kislányom teljesen rákattant, hogy majd ő főz nekem kávét, mikor fáradt leszek ( nem nagy kávés vagyok amúgy), de ráhagytam.
Szóval hajrá, hajrá, hajrá!!!!!!!!!!!!
Ajánlom szeretettel ezeket a könyveket:
A testvérem nagyobbik gyerekénél és még egy barátnőm gyerekénél a testvérféltékenység ellen sokat segített az Elefántkönyv. Kiselefánt születik című. Az első gyerek gyakran féltékenyen várja, ha várja a kistesót. A harmadikat viszont mindketten várták :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!