Második gyerek?

Figyelt kérdés
Külföldön élek minden segítség nélkül a férjemmel. Elsö gyerekünket nehezen neveltük segítség nélkül. Mostmár könnyebb mert már 7 éves. En szeretnék egy másodikat, férjem sem zárkózik el töle. Kisfiam viszont kimondottan nem szeretne. De nem értem miért. Szereti a kicsiket és gondoskodóan viselkedik velük, mégse szeretne kistesót. A felállás ugyan az. Segítség nélkül egy második.... Félek ha nem teszem meg fogom bánni... Elvileg egyszer élünk, és ez a gyermek szülö közti szeretet ez olyan gyönyörü..33 vagyok. Ti bevállalnátok?
2017. jún. 11. 21:46
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm nektek a válaszokat! Mar sokat beszéltem neki róla, mostmar legalább nem tiltakozik. :) Szerintem is jol kijönne a tesoval. Majd megpróbálkozunk vele. :)
2017. jún. 16. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!