A 2 éves gyereketek, hogy áll az idős emberekhez?
Figyelt kérdés
Kerüli őket vagy rendesen barátkozik velük is?2019. nov. 9. 12:01
1/8 anonim válasza:
A nagyobbik barátkozott velük, a kisebbik kerülte őket. Személyiség kérdése, nem életkor, szerintem.
2/8 anonim válasza:
Embere válogatja nem igazán a kor. A környéken sok az idős ember, van akivel különösen szimpatizál van aki egyáltalán nem érdekli. Biztosan attól is függ én hogyan viszonyulok az illetőhöz, illetve, hogy ő hogy viszonyul hozzánk. Én hiszek benne, hogy jobb az ilyetén megérzésük.
3/8 anonim válasza:
A lányom minden szakállas-bajuszos férfinak udvarol, de az idősebbeknek különösen. Apukája is szakállas-bajuszos. A néniktől inkább tart de csak addig, amíg feloldódik.
4/8 A kérdező kommentje:
Az enyémet nem tudom megbarátkoztatni az anyósommal, pedig hozzánk költözött jó volna ha jóba lenne vele.De hiába hívja meg próbál bohóckodni neki stb.. egyszerűen nem megy oda.Tiszta gáz.Pedig már együtt lakunk 2 hete.
2019. nov. 9. 12:26
5/8 anonim válasza:
Az én lányom sem bírja az időseket. Pl anyósom testvérét ritkán látja, de nagyon szereti mindig mosolyog rá, utcán a 30-40 év körüli idegenekkel állandóan barátkozik. A dédnagyapját, akit napi szinten lát, retteg tőle, az utcán is ha hozzászól egy idősebb ember, már fut el, bújik be a hátam mögé.
6/8 anonim válasza:
Ugyanúgy áll hozzájuk, mint n: a néniket kerüli, a bácsikat szereti.
7/8 A kérdező kommentje:
Én pld nem kerülöm egyik nemű idős embert sem.Nénikékkel, bácsikákkal is elvagyok.Van pár az utcába már ismer mindegyikük.Anyóssal sincs bajom, de akárhogy könyörgök a gyereknek nem megy oda hozzá.Anyós meg nekem fújja, hogy nem szereti a gyerek.Mentegettem egy ideig a gyereket, hogy hát nehezebben barátkozik stb..stb.Erre tök vadidegen szerelő jött azzal meg azonnal lebratyizott.:)Ez után már mit lehet mondani..
2019. nov. 9. 13:37
8/8 anonim válasza:
Lehet, hogy az anyós túl erőszakosan akar barátkozni, ez elijeszti a gyereket.Az is új neki, hogy hozzátok költözött. Az anyósnak meg lehet mondani, hogy legyen türelmesebb. Pl. ha az anyós elkezdene valamilyen érdekes tevékenységet játszani, mondjuk mesélni a babáknak, amikor a gyerek a közelben van, lehet, hogy kíváncsiságból szívesen közelebb menne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!