Mikor éreztétek úgy, hogy készen álltok arra, hogy 2. gyereketek legyen?
Hasonlóképpen érzek,mint az első válaszoló. Semmi akadályát nem látom a leírtak alapján a második baba érkezésének,csak az első terhességed,szülésed körülményeit. Ez persze nem jelenti azt,hogy megismétlődhetne,de nem biztos,hogy a szervezeted már most készen áll a terhességre. Én kicsit még várnék.
És mielőtt belevágtok,beszélj a nőgyógyásszal,kérj tőle is véleményt.
Az én gyerekeim közt nagy a korkülönbség. Nem így terveztük,mi is kis korkülönbséget szerettünk volna,így alakult.
Hűha ironia nélkül mondom milyen erdekes azt olvasni hogy mennyire máshogy gondolkodnak más emberek. Nekem alomterhessegem volt sürgősségi csaszarral a végén plusz szules utani depresszio de en igy se akarok hallani 2.rol. Bár sztem en sosem vagytam 1 gyereknel többre utolag belegondolva.
Sztem is várj még egy kicsit. Elvezd ki ami most van. Közel 0 segitseggel napkozben 2 nagyon pici gyerekkel nagyon nehez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!