Ti elengednétek a gyereketek?
De én ezt nem értem, bocs. Szóval az lenne a jó, ha "megenyhülne" az anyósod a te irányodba, kérdező, aki a kisunoka anyukája vagy. Mégis hogy enyhülne már meg a te irányodba az anyósod attól, hogy a férjed elviszi a közös gyereketeket hozzá egy napra egyedül, NÉLKÜLED?? Attól nem fog téged jobban szeretni, hogy tőled függetlenül látja a gyerekedet, ez csak azt fogja benne erősíteni, hogy nahát, milyen jól elvan ez a gyerek az apjával, semmi szükség itt holmi anyukára. Szóval, ha kialakított egy képet rólad ismeretlenül, akkor nem az lenne a megoldás, hogy MEGISMERJEN TÉGED??? Miért várjátok egy 1 éves gyerektől, hogy 1 nap alatt egymaga rendbehoz mindent?? Lehet, hogy anyósék oldalán vannak gondok, de azért ti is rakjatok már rendet a fejetekben. Egy egyévesre nem lehet egy komplett család konfliktusának a megoldását ráterhelni.
Menjél te is velük, beszélgessetek.
Természetesen elengedném, ha ott marad vele végig az apja. Ahogy előttem is írták, pont ugyanúgy az ő gyereke, mint a tied, egy normális határon belül.oda viszi őket, ahova akarja.
Nekem apai nagyanyám volt nagyon- nagyon nehéz eset, anyukámmal legalább 10 évig nem álltak egymással szóba, de apu attól még vitt minket hozzá. Nem hagyott ott, de azért láthatott a mama.
1 évesen én még biztos nem szerettem volna, ha egy egész napot nélkülem tölt. Nem meg fognak attól téged megszeretni, ha a lányodat megszeretik. Sőt elég egyértelmű lesz, te miért nem mentél.
HA te szeretnél feléjük közeledni vagy minimum semleges maradni, mert úgy érzed, hogy az ellentétek ellenére annyira azért normálisak, hogy jól jönne, ha van bővebb családja a gyerekednek és a házasságodnak sem ártana a fegyverszünet, akkor szerintem menjetek el együtt vagy hívd meg őket és vágj hozzá jó képet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!