Szülők! Ti elengednétek a gyereketek? (Bővebben lent)
Van egy meseíró pályázat, és én részt szeretnék rajta venni. Csak az a baj, hogy az eredmény hirdetés Székesfehérváron lesz. Én meg Győrben lakom. Kb 106 km a távolság. Ti elengednétek a lányotokat? (persze nem biztos, hogy nyernék vagy valami, de mi van HA mégis, és akkor tiszta gáz lenne, ha nem engednének el.)
15/L
elengedném
ha nem lenne iskolai kisérő,akkor el is kisérném
Én gyerek vagyok,de én is szoktam ilyen pályázatokon részt venni (fotó és rajz) és engem mindig elvisznek kocsival vagy ha közelebb vagy (néhány km) akkor busszal megyek.
Bár én csak egyszer voltam,hogy ilyen messzire (96 km)-re kellett menni és akkor még nem volt ennyire drága a benzin,de igyekszem mindig közeli helyeken lévő pályázatokra jelentkezni.15l
Ja és sok sikert. És ha esetleg nem tudsz elmenni akkor úgy is értesítenek téged és kipostázzák. Legalábbis nekem már volt,hogy korházba kerültem és akkor kipostázták az oklevelet és az ajándékot:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!