Ti elengednétek a gyereketek?
Figyelt kérdés
A férjem szülei 2 alkalommal látták pár percre az 1 éves lányomat, mert bevitte a férjem hozzájuk. A mama szerint én nem vagyok a fiához való, és ezzel elérte, hogy a férjem részéről senki nem kiváncsi a lányomra. A férjem azt szeretné, hogy elvinné 1 teljes napra a szüleihez, és ez biztos megváltoztatna mindent. Szerintem semmi nem vàltozna. Eddig se enyhült semmit irányomba. Ha rajta múlt volna akkor nem is látta volna még az unokáját. A férjem szerint is igazságtalan velem, mert kialakított ismeretlenül egy képet rólam. Nálunk se járt még soha. Ti elengednétek vinni?2019. szept. 23. 09:50
11/12 anonim válasza:
Mi az hogy a ferjednek megengedjed-e hogy elvigye a gyereket a szuleihez?! Megis te hol elsz kedves kerdezo?
Az a gyerek az ove is es ha elakarja vinni a szuleihez nelkuled akkor viszi es pont! Nem kell a te engedejed hozza. Szallj magadba egy kicsit mert lehet gondok vannak a parod anyjaval, de te sem vagy teljesen normalis.
12/12 anonim válasza:
Nem értem aki itt veri magát, hogy megengedi-e a férjének, mert hogy az ő férje odaviszi a gyereket, ahova akarja. Ja, de gondolom előtte minden válaszoló megbeszéli a férjével, hogy szívem leugrok a gyerekkel anyádékhoz, vagy elviszem boltba, stb. Vagy mindenkinél úgy van, hogy a párja fogja magát és se szó se beszéd lelép a gyerekkel? Lehet rosszul fogalmaz a kérdező, de az a lényeg, szerintem, hogy megbeszélés kérdése náluk a dolog, ahogy egy normális családnál lenni szokott. Amúgy kérdező, így téged semmivel nem fognak jobban megszeretni, akkor menj te is velük, ha már ez a férjed minden vágya, hogy megkedveljen a családja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!