Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Elvárjátok a párotoktól, hogy...

Elvárjátok a párotoktól, hogy a gyerekkel kapcsolatos teendőkbe részt vegyen? (Nem a párotok a gyereketek anyja/apja)

Figyelt kérdés
Például játszon vele, etesse, itassa, altassa, foglalkozzon vele, menjen érte óvodába/iskolába, tehát lásson el anyai/apai feladatokat.
2021. szept. 15. 15:39
A kérdező szavazást indított:
Igen, elvárom.
Nem várom el.
43 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
92%
Édesapánk meghalt. Anyukám 5 év múlva ment újra férjhez. DE ugyanúgy segített, nevelt bennünket, mint anyánk. Igaz, Ő nem volt annyira szigorú velünk. Úgy szerettük, mintha az édesapánk lenne.
2021. szept. 15. 15:58
 2/12 anonim ***** válasza:
44%
Nem várom el. Nem az ő dolga, hanem az enyém és a páromé, mert mi vállaltunk gyereket.
2021. szept. 15. 16:11
 3/12 anonim ***** válasza:
12%
Na ezért nem találnak a kisgyerekes anyák párt, mert nem a gyerek apjával, hanem mással akarják neveltetni a gyerekeiket.
2021. szept. 15. 16:13
 4/12 anonim ***** válasza:
84%

Attól függ, velünk él? Amennyiben igen, akkor evidens, hogy nevelőapa is egyben, vannak ilyen feladatai, cserébe bezsebelheti a gyerekkel járó örömöket is, mert azért azok is vannak..

Ha csak a párom, és nem élünk együtt, akkor nem várom el mindet, de azért játszani, foglakozni, etetni/itatni igen, EGY KICSIT, mint bármelyik barátom vagy rokonom tenné.

2021. szept. 15. 16:25
 5/12 anonim ***** válasza:
38%

Jelenleg egyedülálló vagyok, és van egy 8hónapos kislányom. Én nem "apukát" keresek a gyerekemnek. Van neki attól, hogy leszarja. Én párt keresek. A gyerekemet majd nevelem én. Etetem itatom játszok vele. Nem várom el SENKITŐL hogy foglalkozzon a lányommal. Viszont(!) tőlem se várja el senki, hogy egy egy randiért jobbra balra dobálom a lányt, mert ő kitalálta hogy 10perc múlva itt van és menjünk el vacsizni ketten,(ezt így este fél 9kor) aztán mikor visszakérdezek, hogy a lánnyal mégis mit csináljak tök könnyen rávágja hogy ott a nagyi... (igenmegtörtént)

Nyilván, nem tiltom a gyerekem el a leendő páromtól, de semmit sem várok el. Ha ő szeretne játszhat-foglalkozhat vele, de nem kötelező:)

2021. szept. 15. 17:16
 6/12 anonim ***** válasza:
17%

"cserébe bezsebelheti a gyerekkel járó örömöket is, mert azért azok is vannak.."

Például? H

2021. szept. 15. 17:38
 7/12 anonim ***** válasza:
89%
Nem kell neki mondanom sokat segít. Délután munka után játszik vele és ő fürdeti és vacsoráznak. Egy éves a kicsi.
2021. szept. 15. 17:54
 8/12 anonim ***** válasza:
4%
Nem nevelném más kölykét.
2021. szept. 15. 18:34
 9/12 anonim ***** válasza:
73%

6os, például:

Mikor megtanítasz neki valamit, és TUDJA! Mikor ismétli a viselkedésed, észreveszed benne magad, akaratlanul is. Vagy mikor játszotok. Továbbá a gyerek is ember, neki is van humora, vicces pillanatokat okoz. Aztán mikor megkedvel és kimutatja a szeretetét 50 különböző módon. Mikor rajzol neked valamit. Mikor megszeret benned valamit, és kéri, hogy azt mondd, azt csináld. Mikor elmondja, hogy kedvel/szeret. Mikor megölel. Mikor ő tanít neked valami újat. Mikor rácsodálkozhatsz általa, milyen klassz a gyerekek világa. Amikor megdicséri a ruhádat. Mikor azt mondja szép vagy. Mikor cuki! Egy csomó van még:) Jó sok öröm jár a gyerekekkel. Én azt szeretem a legjobban, mikor azt mondja, hogy én vagyok a legjobb anyuka és engem szeret a legjobban és legyünk örökké együtt. Nagyon klassz. Ugyanakkor azt is képes mondani, hogy utál és el akar menni örökre, szóval van szívás is, de azért millió rengeteg szívet melengető jó is!:)

2021. szept. 15. 20:10
 10/12 anonim ***** válasza:
11%

A gyerek apja meg a habokban....

2021. szept. 15. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!