Van itt olyan aki a gyerek anyja miatt nem tartja a gyerekével a kapcsolatot?
Sajnos nem igaz első. Vannak olyan tehetséges színművész anyukák, hogy ihaj, ne általánosíts, azért mert van olyan is, amiről te írsz.
Nálunk majdnem ez lett. Az volt az utolsó csepp, amikor azt láttam, hogy már a gyereket is megviseli, hogy a szobatiszta fiam elkezd újra bepisilni. Na akkor elgondolkoztam, hogy mivel teszek jobbat a gyereknek, ha bíróságra és gyámügyre rángatom az anyját a jogaimért, vagy ha inkább eltűnök. Szerencsémre anyuka bepasizott és már nem az volt a hobbija, hogy engem szivasson.
Mi volt a bűnöm? Csak annyi, hogy nem bocsájtottam meg neki már a sokadik félrelépést.
Detto ez volt és néha van is csak a fiam már 16 és átlát az anyján. Sőt...
Nem tudom mi lenne a helyes, végül szerencsére nem kellett döntenem, de nem irigyellek az tuti. Nem opció, hogy átvedd a nevelését? Jó pszichológimussal talán esélyed is lenne, mert amit az exeink művelnek az gyrtmek veszélyeztetés, csak épp kutya nehéz bizonyítani. :(
No komment utolsó, eszed mi látszik, de legalább magadat minősítetted.
Fogalmad sincs milyen egy nárcisztikus pszihopata ex, de puhapöcsözöl. Grat!
Tudod, ha szemét lennék kívánnék neked olyan exet, mint az enyém, de tudod, azt a fajtát még az ellenségemnek se.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!