Van itt olyan aki a gyerek anyja miatt nem tartja a gyerekével a kapcsolatot?
Engem nem is kell, én is csak a fiamat sajnálom, de szerencsére kettőnk kapcsolata végül jól alakult anyuka összes mesterkedése ellenére.
Olyannyira, hogy moat már azon gondolkozik, hogy inkább hozzánk költözik, mert nálunk nyugalom van.
Kérdező, neked pedig kitartást! Tégy meg mindent, de ha mégsem sikerül, akkor sem vagy szar alak, aki mást mond, az nem volt a cipőnkben...
Kérdező, azt elfelejtettem leírni nekem mi vált be.
Végtelenül következestes voltam a fiammal, amikor velem volt. Ha valami 1x nem volt, az nem maradt, de ha valamit engedtem, azt mindig engedtem.
11-12 éves volt, amikor elmondta elöször miket hallgatott az anyjától rólam, rólunk a feleségemmel és azt mondta, hogy sose tudott igazán hinni az anyjának, mert mást tapasztalt, mást élt át, mint amikkel vádolva voltunk.
Kutya nehéz időszak volt.
Ha beszélni se enged vele, akkor a láthatást sem engedi, ha jól értem.
Gyámügy mit mond?
Ha nem engedi, akkor menj el láthatásra a gyerekért a végzés szerintibidőben, ne egyedül, hogy legyen tanud (rendőr k.va nehez jön ki ilyenért) és jelentsd fel a gyámügynél. Vagy első körben ügyvédi felszólító. Én ezt csináltam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!