Mit csináltok, ha így éreztek?
Mintha a mi életünket írnad le...
Azzal a különbseggel, hogy már 2 éves, 1 éve nem szoptatom
Falun lakunk, 2 éve. Nagyon nem ismerünk még mindig senkit.
Eljárunk sétálni, játszóra, folyamat üres minden.
Kb 2 hetente megyünk anyáékhoz, azon kívül a bolt és ennyi.
Barátnőim messze, férjem rengeteget dolgozik.
En rengeteget kertészkedek, de most ez az idő sem tesz kedvünkre, alig lehet kimenni.
Ja és emellett 26hetes terhes vagyok, szóval nem látom az alagút végét
Iszonyu sokat sírok emiatt. Nem 1x volt, hogy szabalyosan ugy ereztem, megfulladok itthon.
Én még mindig keresem a megoldást
Én is ebben a helyzetben vagyok. De valahogy nem tudnék anyukás csoportokkal lenni. Mert pont ebből a mókuskerékből akarok kiszakadni, nem még azt hallgatni másoktól is. Nem akarok általánosítani, de az ilyen fb anyukák csak a gyerekről és háztartásról beszélnek eddigi tapasztalataim alapján. Na meg a szoptatásról, stb.
Nekem ez vödörből vederbe dolog lenne.
Szerencsére van jogsim, és a város mellett lekunk. Ha mehetnékem van gyerek be és megyünk valamerre sétálni.
Szeretem az erdőt a gyerek meg szaladgálhat, emberek nem igazán hiányoznak, de ha olyanom van felmegyek a melóhelyemre dumálni.
Mi ennek a csoportnak a neve?
Sajnos itt nincsenek programok meg helyek, ahová mehetnénk, 1500 fős település.
A mi falunk 900 fő. Semmi babás csoport vagy program.
Mondjuk en az ilyen ringatóktól, kerekítőktől, stb agyf@szt kapok.
Nekem is pont ez a baj, hogy ahova lehetne menni 99%ban csak a babáról, anyaságról szól minden. Nekem bőven elég átélnem, nem még kikapcsolódás cimszóval is erről beszélgessek
Jogsim, kocsim van. 10km a kisváros, 35 a megyeszékhely. De hogy ott is kettesbe céltalanul korzózzak a gyerekkel... na ez se pálya.
Nekem a felnőtt beszélgetések amik hiányoznak, de cefetül.
2es voltam
De én meg pont a gyerekemről nem beszélek idegeneknek. Jól írja az egyik hozzászóló: elég átélni.
Én olyan vagyok, hogyha elmegyek egy társaságba, akkor magamról beszélek, nyilván elmondanám, hogy van gyerekem, de nem ő lenne a fő téma. És hogyha már jól ismerjük egymást, akkor néha-néha nyilván beszélnék a gyerekről vagy a vele kapcsolatos problémákról. Úgy nem tudnék senkihez se közel kerülni, hogy annyit tudok róla, hogy a gyerekének zöld a kakija és 10x kel fel a gyerekhez. Mert ez a gyerek. A gyerek meg nem ő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!