Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akik szülés elött állnak....

Akik szülés elött állnak. Csináltok gátmasszázst? Mióta? És éreztek valamit?

Figyelt kérdés
2009. okt. 28. 16:03
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem csinálok, mert az első babát is simán szültem. Szülés közben sem masszírozgattak, és én sem magamat előtte sem. Lépcső, séta, természetes tágulás gravitáció segítségével, nyomás jókor. Nem vágtak, nem repedtem, 4 és fél kg volt.
2009. okt. 28. 16:09
 2/4 A kérdező kommentje:
Az nem semmi!Gratulálok!Ezek szerint az segít a tágulásnál, ha a gravitációt kihasználom?
2009. okt. 28. 17:39
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Én sem fogom masszírozni, magamnak nem tudnám, férjemmel meg csak elhülyéskednénk és más lenne belőle... :DDDD

első válaszoló gratulálok, nagyon ügyi vagy! :)

35h km :)

2009. okt. 28. 18:34
 4/4 anonim ***** válasza:

En csinaltam. Ugy ereztem, hogy vesziteni valom nincs vele, igy legalabb a ferjem is kapott feladatot a terhesseggel kapcsolatban. :-) Merthogy en is meg tudtam volna meg csinalni, de kenyelmesebb volt, ha o masszirozott.

Kulfoldon elek, a szuleszno javasolta, olajat is kaptam hozza, illetve utmutatot.

A 36. hettol massziroztunk napi ot percet.

A lenyeg szerintem mason van, a szulesznom profi volt, en kovettem minden utasitasat, meg gondolom a szoveteim is jok voltak, mert nekem is sikerult a gatvedelem, a babam 4 kg-os volt es 36-os fejkorfogattal jott, tehat nem volt kicsi.

De ettol fuggetlenul most is csinalni fogom a gatmasszazst, mert belefer az idonkbe.

2009. okt. 29. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!