Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit csináltok, ha így éreztek?

Mit csináltok, ha így éreztek?

Figyelt kérdés
Gondolom nem vagyok egyedül azzal, hogy kezdek bekattanni az állandó itthonléttől a babámmal. Falun lakunk, ha ki is megyünk sétálni, alig ér valami inger, nem ismerek itt senkit, ráadásul a nagy hőségben ki sem tudunk menni. Hetente 1-2 alkalommal elutazunk itthonról a szüleimhez, nagyszüleimhez. De a többi nap abból áll, hogy megyünk a nappaliból a szobába, a szobából a konyhába...persze játszunk meg teszünk-veszünk, de így is halálra unjuk maguknkat. A fiam még nem tud kúszni, de már minden érdekli,így elég nehéz lekötni egész nap. Iszsz, fejni nem tudok, így nem is tudom itt hagyni másra, hogy esetleg kicsit kikapcsoljak. Rossz alvó, éjjel is sokszor kelek hozzá, nappal is 30 perceket alszik. Lassan fél éves. Már tényleg kezdek bekattanni. Aki ilyen helyzetben volt, hogyan kezelte? Mitől lenne jobb?

2021. júl. 2. 11:40
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
53%
Oké de egy másik anyával akkor is az anyaság és a gyerek a közös pont.
2021. júl. 2. 13:41
 12/19 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, én nem érezném ezt közös pontnak.
2021. júl. 2. 13:45
 13/19 anonim ***** válasza:
70%
A meddig cicizett, hogy szoktattad a bilire, milyen volt a szülés, mit főztél ma, mennyi a farhat a tescoba... na ezek a témák, és a tarsaik, amitől én speciel falra mászok....
2021. júl. 2. 13:49
 14/19 anonim ***** válasza:
11%
Ezek után nem is csodálom, hogy sok anyuka be van poshadva otthon. Hát nehogy már beszélgetni kelljen másokkal ilyenekről is. 🤦 Belehalnátok. Akkor inkább bújjatok el otthon
2021. júl. 2. 13:57
 15/19 anonim ***** válasza:
84%

2 hete voltunk esküvőn.

Egy barát házasodott. mikor mindta kik lesznek ott, tök örültem.

2 olyan csaj is, akikkel regebben tök jóba voltam, csak aztan hogy elköltöztünk megszakadt a kapcsolat részben. Mind a 2-nel kb akkora a gyerek mint a mienk. Nagyon vártam. 2es fél-3 éve nem láttam őket. Elötte éjjelekbe nyúlóakat beszelgettünk, iszogattunk, jó emlékek.

Eljött az esküvő... nekem egy oltari nagy csalódas volt. A 2 anyuka befásult, átszellemült. Egész delutan azt hallgattam, hogy a 2 eves zsombika ha almat eszik akkor barnát kakil, ha banánt eszik akkor meg majdnem zöldet. Hogy 2 hónapja bölcsis, de folyamat taknyos. Hogy ez meg az a tápszer mennyire jó, adjam a gyereknek. Elmondom nem kapott tapszert eletébe. Akkor szoptatom?! Mondom nem. Elmult 2 éves. Hát majdnem meg lettem kövezve.

A kis lilike pedig 2 évesen ezt meg azt tudja, csodagyerek, ilyen meg olyan hipiszupi játéka van. Ezt meg azt csoda képességnek mondhatjuk nála...

Én megmondom őszintén 1 óra utan becsavarodtam. Ez nem kikapcsolódás nekem.

Inkább mentem a fiukhoz, akik vedeltek és az autoszerelésről beszélgettek. Igaz nem értettem sok mindent, de még az is izgalmadabb volt a lilike meg a zsombika lelkénél.

2021. júl. 2. 14:03
 16/19 anonim ***** válasza:
29%

Ezért lakunk városban. Nem annyira természetközeli, de legalább nem golyózok be se én, se a gyerek.

Közeli városban próbálkoznék én is. Költözés nem opció? Ez később sem lesz jobb.

2021. júl. 2. 14:23
 17/19 anonim ***** válasza:

Hát ezen az utolsón besírtam. 😂😂

Viszont! én is hasonló cipőben járok, csak nálam 5 hónapos lesz a gyerkőc. Szerintem valamilyen szinten át kell programoznunk az agyunkat, hogy az ilyen pici “kikapcsolódásnak” mint amit az utolsó leírt tudni kell örülni, és el kell tudni fogadni, hogy azok a laza napok, mászkálások, kerti partik gyerek mellett egy darabig nem lesz ugyanaz csak miután felnőtt. Mi is bajban vagyunk a programokkal. Terhesen én is elterveztem, hogy jaj de jó lesz elmegyünk baba úszásra meg ide-oda… aztán bele kell törődnöm, hogy egyenlőre nem. Se a hülye vírus nem segített ebben sem az hogy a fiam 2-3 óránként cicizik, valamint ha másfél-két óránként nem altatom, akkor túlpörgeti magát és sír és nyüglődik egész nap. Barátok pedig elmaradoztak. Szóval így hogy picit már nekem is sok beszéltem a párommal. Mivel én szeretek festeni,ezért lepasszolom neki a gyereket pár órára, de itthon leszek ha kell a cici vagy bármi csak magamra csukom addig az ajtót, benyomom a fülest hadd üvöltsön a zene és agy kikapcs. Szerintem több mint 4 hónap után ez lesz az első igazán pihentető, minden mentes fél napom. 😀 Néha ez miatt önzőnek érzem magam, de rájövök, hogy nem kéne, mert úgy tudok jó anya lenni, ha fény évente egyszer én is kikapcsolódom akár baba nélkül.

2021. júl. 2. 14:40
 18/19 anonim ***** válasza:
Akarom mondani a 15-öst találtam viccesnek, mert én is hasonlóképpen jártam. Utolsó voltam . 😀
2021. júl. 2. 14:58
 19/19 A kérdező kommentje:
Sajnos a férjem nem fog innen elköltözni, az biztos. Majd a városban keresünk programokat, hátha sikerül ismerkedni. Nekem is vannak távolabb kisbabás ismerőseim, én szeretek velük beszélgetni, mondjuk ők jófejek. 😄De ugye velük nem tudok rendszeresen összejárni.
2021. júl. 2. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!