Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi volt az, amit megfogadtatok...

Mi volt az, amit megfogadtatok, hogy másképp csináltok, mint a szüleitek, de mégis ugyanazt teszitek, mint annó ők?

Figyelt kérdés

Pl. sose használtok cumit, aztán mégis, sose csaptok a pelenkás fenekére de mégis megtörtént, nem lesztek olyan szigorúak mindenben, de végül a szüleiteket ismertétek fel magatokban? :)

Van pár dolog, amire mindig azt mondtam nevelésben, hogy nem fogok a szüleimre hasonlítani, de már terhesen amikor néhány nevelési kérdés előjön, azt veszem észre, hogy egyetértek azzal, amivel korábban nem és tuti ugyanazt fogom csinálni a végén, mint a szüleim.

Nővérem a cumi ellen volt nagyon, anyuék mondták neki, hogy ezzel csak magát szivatja, végül csak odaadta a kicsinek a cumit :D

Nálatok vannak olyan módszerek, praktikák, amiben nem szerettétek volna utánozni a szüleiteket de mégis az lett a vége?

2021. jún. 24. 10:57
 1/6 anonim ***** válasza:
70%

Még csecsemőként nem volt ilyesmi.

De amikor iskolás lett akkor már voltak ilyen dolgok.

Megfogadtam, hogy minden programra elviszem, az összes szülőire elmegyek, jóban leszek az anyukákkal, évzárón viszek virágot a tanárnak és nem sajnálom a pénzt. Ez nekem soha nem volt sajnos..

2021. jún. 24. 11:34
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ilyen. Amit eldöntöttünk az első terhességem idején a férjemmel közösen, ahhoz tartjuk magunkat.
2021. jún. 24. 13:08
 3/6 A kérdező kommentje:
De volt olyan, amit mondjuk fiatalabbként elterveztél, hogy másként lesz, de végül mégis a szüleidre hallgattál?
2021. jún. 24. 13:36
 4/6 anonim ***** válasza:
55%
Nem.
2021. jún. 24. 16:18
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Meg pici a gyerekunk, 10 honapos, de én az elejétől kezdve szerettem volna, ha a mi szobankban alszik par honapig, akar 1-masfel evig is. Szuleim meg mondtak, hogy ne csinaljam, mert aztan meg 5 evesen is koztunk alszik a gyerek es nem fogok orulni. Van sajat szobaja, aludjon ott. Vélünk aludt kb 7 honapig, sot koztunk az agyban. Aztan kenytelenek voltunk atszoktatni a saját szobajaba, mert baromi rosszul aludtunk, nem tudtunk sose együtt lenni. Es igazuk volt, nert nagyon nehez volt atszoktatni, de orulok, hogy nem vartunk sokaig, mert kesobb tenyleg nehezebb lenne. Most 10 honaposan mar teljesne jol alszik a saját szobajaban, de elotte 2 honapot kuzdottunk. Egyelore ennyi, amit tudok mondani, mert tenyleg meg kicsi a gyerek.
2021. jún. 24. 16:22
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Èn inkább sokat nyúltam le a szüleimtől mert nekem csidás gyerekkorom volt és szerettem volna átadni a gyerekeimnek is ezt! Anyu megtanított az értékrendre és mindenben támogattak minden kreativitásimban résztvettek . Mindig figyeltek ránk soha nem hagytak magunkra nagyon szerettek minket. Remélem a kisgyerekeim is így fogják érezni és sikerül átadnom a szüleim szuper nevelését :) persze csiszoltunk rajta , de a lényeget áthoztuk!:)
2021. júl. 16. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!