Mi volt az, amit megfogadtatok, hogy másképp csináltok, mint a szüleitek, de mégis ugyanazt teszitek, mint annó ők?
Pl. sose használtok cumit, aztán mégis, sose csaptok a pelenkás fenekére de mégis megtörtént, nem lesztek olyan szigorúak mindenben, de végül a szüleiteket ismertétek fel magatokban? :)
Van pár dolog, amire mindig azt mondtam nevelésben, hogy nem fogok a szüleimre hasonlítani, de már terhesen amikor néhány nevelési kérdés előjön, azt veszem észre, hogy egyetértek azzal, amivel korábban nem és tuti ugyanazt fogom csinálni a végén, mint a szüleim.
Nővérem a cumi ellen volt nagyon, anyuék mondták neki, hogy ezzel csak magát szivatja, végül csak odaadta a kicsinek a cumit :D
Nálatok vannak olyan módszerek, praktikák, amiben nem szerettétek volna utánozni a szüleiteket de mégis az lett a vége?
Még csecsemőként nem volt ilyesmi.
De amikor iskolás lett akkor már voltak ilyen dolgok.
Megfogadtam, hogy minden programra elviszem, az összes szülőire elmegyek, jóban leszek az anyukákkal, évzárón viszek virágot a tanárnak és nem sajnálom a pénzt. Ez nekem soha nem volt sajnos..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!