Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nagyfiús anyukák! Ti is...

Nagyfiús anyukák! Ti is megfogadtátok hogy sohasem lesztek olyanok, mint anyósaitok?

Figyelt kérdés

Persze olyanokra gondolok, akik nincsenek maradéktalanul jó viszonyba a kedves mamával, mert pl. belebeszél mindenbe, és mindent jobban tud.

Sikerül betartani a fogadalmatok?

Azért kérdezem mert nekem is két fiam van, és én is megfogadtam már sokszor. Érdekelne hogy ti hogy vagytok/voltatok ezzel?

2012. aug. 4. 13:41
 1/2 anonim ***** válasza:
66%

Szia! Az én anyósom egyfolytában arról papol, hogy neki milyen rossz viszonya volt az Ő anyósával, mert mindenbe beleszólt, és nem volt valami jó a viszonyuk, mert persze Ő nem hagyta magát irányítani.

Ehhez képest Ő most ugyan úgy beleszól mindenbe, és még csak 1 éves a gyerkőcöm. Onnantól kezdve, hogy hova megyünk, minek megyünk, mit vettünk, miért vettünk, miért annyiért vettük. Folyamatosan ellenőrizget telefonon mindkettőnket a férjemmel, napi beszámolót kell tartani. Arról nem is beszélve, hogy otthon nem csinál semmit (takarítás, főzés, ilyesmi), egyszer csak gondol egyet, felhív, és közli, hogy most indult hozzánk, mert látni akarja az unokáját, 30 perc múlva nálunk lesz. Olyan is volt, hogy pont emiatt nem kapcsoltam be a telefont, és egyszer csak bekopogott, hogy hozott 2 fürt szőlőt a gyereknek. :(

Tudom, mi rontottuk el, hogy hagytuk hogy beleszóljon mindenbe, de Ő olyan, hogy náluk Ő a főnök és mindenki inkább eltűri a hülyeségeit, minthogy szóljon neki.

Úgyhogy az, hogy a viszonyunk jónak mondható, EGYEDÜL annak köszönhető, hogy még nem szóltam be neki, de a gyerek miatt ez már előbb utóbb elkerülhetetlen lesz.

Ezek után én is megfogadtam, hogy nem leszek ilyen, remélem, sikerül majd betartanom!

2012. aug. 4. 15:57
 2/2 anonim ***** válasza:

Ne haragudj első válaszoló, de a leírtak alapján anyósod inkább jó akaratú

,,gyereknek hozott két fürt szőlőt" És lekonyuló szájacska.??:-(

2012. aug. 4. 21:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!