Szerintetek jól csinálom ezt szülő létemre?
Lányomnak lassan 5 hónapja van barátja. A fiatalabbakat kérdezném, hogy szerintetek jó ez így, hogy így csinálom? Lassan tölti a lányom a 17-et.
A lányom már jó-párszor idehozta a barátját. Nekem és a feleségemnek semmi baja nincs vele, sőt én még egy kicsit örülök is. Szoktak együtt tanulni (igaz nem egy iskola, de egy évfolyam). Hétvégén egyszer-kétszer volt, hogy itt aludt nálunk. Én és a feleségem jóba vagyunk a fiúval beszélgetni is szoktunk közösen is néha. Amikor itt aludtak kicsit féltünk és izgultam, hogy mi lesz, de szerencsére olyan nem volt. Amikor a külön szobában vannak az baj, ha néha rájuk nézek, nem lesz az neki égő? Aggódhatunk, hogy ha a fiúhoz mennek, olyan dolgokat csinálhatnak, ami még azért kicsit durva (arra gondolok)?(A fiúnak is rendes szülei vannak, eddigiek alapján)
Többi szülő mit csinál ha ilyen van?
Ti fiatalok, korabeliek, ha ilyen lenne, ti ezt, hogy viselnétek ezt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!