Szüleimnek gondot okoz, hogy munka után haza jövök és utána nem csinálok semmit, illetve hogy nincsenek barátaim sem barátnőm ez miért zavarja őket?
Figyelt kérdés
2021. aug. 28. 10:50
1/34 anonim válasza:
Nekem is gondot okozna, ha felnőttként nem csinálnál itthon semmit. Be kéne segítened a házimunkába. Az, hogy nincsenek barátaid, inkább aggasztja őket, hiszem nem egészséges a szobádban gubbasztani minden szabad percedben. (Lehet attól félnek, így a nyakukon maradsz örökre, mert sosem fogsz megismerkedni, összeköltözni senkivel).
2/34 anonim válasza:
Téged nem zavar, hogy nincsenek barátaid és barátnőd?
Nem is segítessz a házimunkába?
3/34 anonim válasza:
Hát tényleg be kéne segítened otthon.
4/34 A kérdező kommentje:
Nem így értettem, hanem hogy nem kezdek magammal semmit nem megyek el sehova sem,ja és nem nem fogok senkivel össze költözni sosem eléggé magamnak való vagyok
2021. aug. 28. 10:54
5/34 A kérdező kommentje:
Engem nem zavar mivel nincs rá igenyem
2021. aug. 28. 10:55
6/34 anonim válasza:
Van testvéred? Lehet a szüleidnek van utódnemzési/névfenntartási vágyuk, amik elvesznek ha egy szem gyerek vagy, aki nem akar kapcsolatot.
7/34 anonim válasza:
#4 Akkor érthető, hogy zavarja őket. Ők már felneveltek téged, szeretnének most már nyugiban lenni, a te dolgod az lenne, hogy kirepülj és új életet kezdj. De erre kicsi az esély egyedül, párt meg nem akarsz. Meg fogjátok keseríteni egymás életét hosszú távon.
8/34 anonim válasza:
Most őszintén, ha lenne gyereked, Téged nem aggasztna ez a helyzet? Teljesen normális, ha egy szülő azt szeretné, hogy a gyereke teljes életet éljen. Alapelvárás magunkal szemben, hogy kezdjünk magunkkal valamit. Szülőként elkeseríő, kudarc élmény, ha a gyereke nem találja a helyét, ha a gyereke "magának való".
9/34 anonim válasza:
Kérdező: adódnak a viszontkérdések a kérdésedre?
Van annyi jövedelmed - mindegy miből - hogy el tudd magad tartani?
El tudod látni önmagad? Tudsz magadról gondoskodni?
Ha a fenti 3 kérdésre igen a válasz, akkor én mennék a szülői házból, ha csakugyan úgy látod, hogy terhes már az ottléted. (Mondjuk ennyi idősen már - ha nincs nyomós ok, pl. egészségi probléma, fogyatékosság - akkor amúgy is ildomos már külön élni.)
10/34 anonim válasza:
Nem akarjak, hogy majd 45 evesen is a nyakukon maradj! Teszem hozza: jogosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!