Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek jól csinálom ezt...

Szerintetek jól csinálom ezt szülő létemre?

Figyelt kérdés

Lányomnak lassan 5 hónapja van barátja. A fiatalabbakat kérdezném, hogy szerintetek jó ez így, hogy így csinálom? Lassan tölti a lányom a 17-et.

A lányom már jó-párszor idehozta a barátját. Nekem és a feleségemnek semmi baja nincs vele, sőt én még egy kicsit örülök is. Szoktak együtt tanulni (igaz nem egy iskola, de egy évfolyam). Hétvégén egyszer-kétszer volt, hogy itt aludt nálunk. Én és a feleségem jóba vagyunk a fiúval beszélgetni is szoktunk közösen is néha. Amikor itt aludtak kicsit féltünk és izgultam, hogy mi lesz, de szerencsére olyan nem volt. Amikor a külön szobában vannak az baj, ha néha rájuk nézek, nem lesz az neki égő? Aggódhatunk, hogy ha a fiúhoz mennek, olyan dolgokat csinálhatnak, ami még azért kicsit durva (arra gondolok)?(A fiúnak is rendes szülei vannak, eddigiek alapján)

Többi szülő mit csinál ha ilyen van?

Ti fiatalok, korabeliek, ha ilyen lenne, ti ezt, hogy viselnétek ezt?

2022. jan. 15. 21:55
1 2 3
 11/21 Macko_Sajt válasza:
100%
Amikor előre lehet tudni, hogy egy ideig kettesben lesznek, ne nagyon nézz rájuk szerintem. 19 éves fiú vagyok. A barátnő apukájával való kapcsolat mindig necces. Egy rossz pillanatban való rájuk nézés biztos nagyon feszélyezné a fiút is, nem csak a lányodat!
2022. jan. 15. 23:39
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Én a helyedben elbeszélgetnék vele a szexről, mármint a védekezés fontosságáról, nem azzal foglalkoznék, hogy hogyan ellenőrizgessem őket. Minden pillanatban nem tudsz mellette lenni, sőt ha még tiltod is, vagy feltűnik neki, hogy ezért ellenőrizgeted ellenségessé válhat, és kizár mindenkit, s ha baj lenne akkor sem merne szólni. Meg tudod ez még inkább löketet ad neki, hogy azert is lefekszem vele (nagyon sok tini igy gondolkodik).

Csak őszintén, mert a szex jó csak azért elég nagy felelősség is. Ezt sajnos gyakran nem látják, ezért lesz baj. Meg ne dacból tegye meg "ellenetek", mert ez akár traumatikussá is teheti az első alkalmat. Ha pedig később szakít a gyerekkel emiatt pszichésen meg is kérdőjelezheti magát.

Lehet az anyjáv szivesebben beszélne a szexről, de a lényeg, hogy KOMMUNIKÁLJATOK!

2022. jan. 15. 23:42
 13/21 anonim ***** válasza:
80%

Olyan nem volt? Milyen?? Honnan tudod, hallgatóztál? Nézted?

Komolyan be akarsz mászkálni a 17 éves lányodhoz, aki a pasijával alszik?

Kezeltesd magad, mert ez nagyon para...

2022. jan. 16. 08:09
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Ok, néha rájuk nyitsz, nem-e épp szexelnek. Nem gondoltál még arra, hogy mi van ha tényleg szexelnek? Te tényleg azt akarod látni, hogy a lányod épp mit művel egy sráccal?

Mit reagálnál? Szétszednéd őket, kivágod a srácot a házból pucéran? Vagy mi a terv? Mert ha utána nem tervezel semmit tenni, akkor ezekkel a gagyi magánakciókkal csak kínos légkört teremtesz.

Hagyd őket, 1 év kb és felnőtt lesz a lányod.

És már szexelnek, vagy tervezik, csak szólok. És neked ebbe nem lesz beleszólásod.

Abban lehet, hogy hol legyen. Azt javaslom ne tedd tönkre azt, hogy biztonságos helyen, ágyban történjen ezekkel a random rájuk nyitással. Mert ha más nem, megoldják autóban, valami wc-ben, strandöltözőben, suli alagsorban stb.

2022. jan. 16. 10:02
 15/21 anonim ***** válasza:
61%

13

Nem olvastad el...vagy nem sikerült felfogni?

Igen, hallgatózik.

Igen, bemászkál.

Nem, nem amikor együtt alszanak, mert külön szobába kell aludniuk.

2022. jan. 16. 10:59
 16/21 anonim ***** válasza:
76%

15, milyen külön szobában? Olvasd el te, mielőtt kioktatsz engem...

Ezt írja: amikor a külön szobaban vannak az baj, ha néha rájuk nézek? Tehát ketten vannak egy külön szobában, mármint a szülőktől külön. Nem egymástól.

13 voltam

Még mindig nem hiszem el amúgy, hogy ilyen szülő van... kérdező, tényleg menjél már el beszélni a srác szüleivel, hogy nyitogassanak rájuk ők is éjszaka, nehogy OLYAN legyen, aztán gyere már és írd le, mi volt a reakció. Én könnyesre röhögném magamat a helyükben, az tuti.

2022. jan. 16. 11:51
 17/21 anonim válasza:
26%
20 éves fiatal "nőként" tudok hozzá szólni ehhez. Nekem lassan egy igen hosszú kapcsolatom lesz idén,és még ahhoz a dologhoz el sem értünk. Úgy vagyunk vele,hogy nem hajt a tatár,nem fogjuk ezt elhamarkodni. Ezt nekik is el kell mondani,sőt(!) tanácsolom a fiatal párnak,hogy oké,hogy 5 hónap az majdnem fél év,de nem kell sietni. Igaz,hogy egyszer meg kell történnie,de akkor legyenek felkészültek a védekezésre és lelkileg is elsősorban álljanak készen. :)
2022. jan. 16. 22:19
 18/21 anonim ***** válasza:
29%
Ha 20 évesen, 5 hónap után, kapcsolatban nem érdekel a szex, az sem normális. Mondom ezt nőként.
2022. jan. 16. 22:23
 19/21 A kérdező kommentje:
Mielőtt még kitörne itt a III. világháború, nem, itt a néha szó értelmét értelmezték valakik félre. Egy szóval nem mondtam, hogy éjszaka rájuk nyitogatok, ha napközben egyszer max, de akkor sem mindig. Csak azért írtam, mert még nem szeretném, ha a lassan 17 éves lányomnak (aki még amúgy, mindig 16) még gyereke lenne, majd ha betölti a felnőtt kort, akkor lehet, ott már hivatalosan is felnőtt
2022. jan. 16. 22:28
 20/21 anonim ***** válasza:
29%

19

De miért vagy ostoba?

Az hogy szexel az miért gond?

Tudod mi a te bajod?

Gondolom soha az életbe nem beszéltél neki a szexről, sem a védekezésröl...aki ide sem tudja leírni, hogy szex, cssk hogy "arra gondolok"

2022. jan. 16. 23:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!