A nevelőapám utál mit tegyek? Nem akarom nagyon részletezni én is utálom őt teljes szívemből. Mindig csak ordibál hogy nem csinálok semmit, nagyon fel tud cseszni. Anyám persze megvéd,de ezt én már nem tudom elviselni, mit tegyek?
Hány éves vagy?
Nyilván nem fognak szakítani azért, mert nem tudsz normálisan kommunikálni. Anyád okkal van vele, gondolom szereti. Aztán majd kivárják, míg felnősz és megérik az idegrendszered a normális beszélgetésekre.
Egyáltalán nem biztos, hogy a kamasz viselkedése a problémás, kedves első…
A megoldást sajnos nem tudom, én is így nőttem fel. 36 éves vagyok, a mai napig nem rendeződött a dolog, pedig többször is próbáltam megbeszélni, mikor már elköltöztem. Egyszerűen nem érdekelte az egész sosem, akkor sem, mikor 5 éves voltam, meg most felnőttként sem. Egy dolog biztos: ha valaha ilyen irányt venne az életem, soha nem helyeznék egyetlen férfit sem a gyermekeim boldogsága elé.
Kellene részletezni!
Ha nem is nekünk, egy pszichológusnak mindenképpen.
Nem kell szélsőségekben gondolkozni, kamasznak lenni nehéz, és a szüleinek nemkülönben. Anyukád mit szól a kialakult helyzethez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!