Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nagy a baj, vagy csak Anyuka...

Nagy a baj, vagy csak Anyuka létemre túlreagálom? Kisfiam 4 éves. Októberben volt koponyazúzódása (nem részletezném), és azzal egy időben fel is borult az életünk.

Figyelt kérdés

Költöztünk, nekem új munkahely.stb. Még mindíg sokat emlegeti a balesetet.Hétvége óta fájlalja a fejét.Próbáltam sokat itatni, ha már nagyon fájt neki gyógyszert adtam,hogy jobb legyen.Tegnap lázas volt, de csak 38.Mára semmi.

Apuka is, én is és elég sokan szemüvegesek vagyunk a családban.

Már minden eszembe jutott: lehet, hogy rossz a szeme, lehet, hogy a kicsi lelke még nem dolgozta fel a fejét ért sérülést, és a kivizsgálásokat, és pszichésen fáj neki, vagy komolyabb?

Délután viszem orvoshoz.

Anyukák, kívülről mit gondoltok?

2013. jan. 3. 09:21
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Erre az orvos fog választ adni.
2013. jan. 3. 09:25
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Én remélem, hogy CSAK emlékszik arra, hogy a fáj a feje, és semmi komoly baja nincs.

És legyen így! :-)

2013. jan. 3. 09:26
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha sokat emlegeti, akkor valószínűleg lelkileg még nem dolgozta fel, ha beszélni akar róla, beszéltesd sokat és ha lehet rajzoljon is minél többet, játszatok szerepjátékokat, ezekből sok minden kiderül. Ha kell nyugodtan vidd el gyermekpszichológushoz. A gyógyszerekkel azért szerintem óvatosan, mielőtt "csak úgy" adsz neki fájdalomcsillapítót,pláne ha ez rendszeres, akkor mindenképp érdemes lenne kivizsgálni, hogy fizikai eredetű a fejfájás oka, vagy netán pszichikai.
2013. jan. 3. 09:27
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

én ugyanígy aggódnék, hisz egy koponyasérülés nem lehetett egyszerű...október meg még nem olyan rég volt..én mindenképp kieszközölnék egy CT-t, a lelki részével si foglalkozni kell, sokat rajzolni, beszélgetni róla...

nem beszélve Rólatok, gondolom Ti is padlót fogtatok, hisz ez rémisztő lehetett...

Reméljük semmi komoly...minden jót!

2013. jan. 3. 09:51
 5/5 A kérdező kommentje:

Nevelési tanácsadóba kértem már időpontot, de annyian vannak, hogy majd levélben értesítenek,mikor lesz időpont, gondolom nem ebben a hónapban.

Most is erről beszélgettem vele, nem tud elszakadni a témától,akkor csak röntgent csináltak neki, ott is 4-en fogták le,szörnyű volt.

Az a baj, hogy sokszor nem tudom eldönteni tényleg fáj-e vagy sem?

Hétvégén tényleg fájt neki,akkor el is feküdt napközben.Ma mikor beszélgettünk róla, azt mondta, hogy nem most fáj neki, hanem mikor történt az eset.És mikor fáj,az azért van.Ezt így tudta elmondani.

Elég megbízhatónak tűnik az alapján,ahogy beszél.Alig várom már a délutánt,hogy vihessem.Most is a szobájában kuksol.Szemészetre mindenképp elviszem, nevelési tanácsadóhoz is, és ct sem rossz ötlet, legalább az én megnyugvásom miatt.Volt ismerősi körben hasonló helyzet, nagyon szörnyű vége lett, biztos ezért féltem ennyire.

Köszi a sok választ!

2013. jan. 3. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!