Hogyan tolhatnék ki a szomszédommal, de ne tudja meg, hogy én voltam (esetleg sorozatosan egy ideig)? Nagyon csúnyán viselkedett (ezt nem részletezném).
Figyelt kérdés
2010. máj. 12. 22:32
1/20 anonim válasza:
1.Kutyakaki az újságba.
2.Újságot összecsomagolni.
3.Az ajtaja előtt meggyújtod.
4.Csengetsz és elbújsz.
5.A szomszéd 90% hogy eltapossa és kutyaszaros lesz a cipője xD
Régebben a tanárom ellen csináltam ilyet:D
2/20 anonim válasza:
És a tanárod, hogy reagált erre?:D
3/20 anonim válasza:
Az iskolában végignézett mindenkin, de sejtette hogy én voltam, mert bioszból kettest kaptam az incidens elött.
4/20 anonim válasza:
légy kreatív...attól függ hogy kora neme hasonlók...
5/20 omadjoe válasza:
pillanat ragasztót folyatni a bejárati ajtózárba.
ha befelé nyilik az ajtó akkor éjjel egy facsavart becsavarni a küszöbön keresztül az ajtóba.
ha a bejáratiajton van levélnyilás akkor rengeteg pókót be engedni rajta, de akkor a legjobb ha a szomszéd legalább 4-5 napra elutazik v.hová. <- garantált siker. ezt egyik haver kiprobálta.
6/20 anonim válasza:
minden éjszaka csengess be hozzá vagy pl emeld le a kapuját és rakd fel 1 közeli magas fa tetejére (tuti siker:D) esetleg az összes szemetedet dobd át hozzá firkáld össze a házát festékkel
9/20 anonim válasza:
Viccen kívül, hugyozz rendszeresen a kapujába, mindig egy helyre és egy idö után kib@szott büdös lesz!
10/20 anonim válasza:
kérj tőle kölcsön és soha ne add meg, szépek vagyunk mi emberek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!