Hogyan tolhatnék ki a szomszédommal, de ne tudja meg, hogy én voltam (esetleg sorozatosan egy ideig)? Nagyon csúnyán viselkedett (ezt nem részletezném).
Mi a szomszédunkra a neveletlen kutyái miatt haragszunk nagyon. Hiába kérjük, nem foglalkozik velük, csak enni-inni ad nekik (mondjuk erre nem lehet panasz, a kutyák kicsattannak az egészségtől, csak kibírhatatlanok, tépik a kerítést, ugatnak mindenkire, a gyerekre, a vendégeinkre, a kutyánkra, a postásra, az arrajáró gyalogosokra, kitépik a mi kerítésünket, stb).
Éjjel dobtunk át reklámújságokat (nem keveset), amiket az unatkozó kutyák reggelre nagy örömmel miszlikbe téptek és szanaszét hordtak a kertjükben :=). Látnotok kellett volna, ahogy panaszkodott "a dögökre"! Aztán, amikor végre kitakarította a kertet, éjjel ment a következő csomag újság. Mostanában már láttuk játszani a kutyákkal :=).
Semmiképpen se okozz anyagi kárt, inkább csak borsot törj az orra alá! Az téged is megnyugtat, elégtételt kapsz a disznóságáért, de a lelkiismereted is tiszta marad. Ugye majd megírod, hogy mi mellett döntöttél? :=)
Esetleg hívd meg ebédelni a WC-ajtót kulcsold be és a kulcsot rejtsd el és kell egy jó kifogás hogy miért csuktad be!Hashajtó a kajába aztán pedig várni a kakira:D
Ja és a családját is hívd meg, hogy ne legyen gyanús.
Még egy ötlet: ragassz egy "értesítést" a postaládájára (könnyen nyomtathatsz ilyet a gépeden egy öntapadós címkére), modjuk, hogy
"Az Ön által rendelt csomagot a mai napon sikertelenül próbáltuk kézbesíteni. A kiszállítást ......-én újra megkíséreljük. Sextools.net"
Az a lényeg, hogy olyan NEM LÉTEZŐ cégnevet válassz, ami bárki számára egyértelmű utalás a "csomag" tartalmára.
Jó mulatást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!