Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miert nem jön meg? Lejjebb...

Miert nem jön meg? Lejjebb reszleteznem! L/15

Figyelt kérdés
A baratommal utoljara aug.29en voltam egyutt de utana meg szeptemberbe megjott a havim most meg nem jott meg... ma van okt 9 es tegnap kellett volna megjonnie! Mitol lehet ez segitsetek:( nem szeretbek bunko valaszokat kapni

2016. okt. 9. 12:22
 1/9 anonim ***** válasza:
83%

Védekeztetek megfelelően?

Mert ha igen akkor megnyugodhatsz.

1 nap késés még nem a világ vége.

2016. okt. 9. 12:31
 2/9 anonim ***** válasza:
0%

Az utobbi 1-2 honapban mindenkinek kesik kb a kornyezetemben

Nekem is mindig pontos 28 napos ciklusom van. Az elozo honapban 33 napra jott meg, most meg mar lassan ket hete kesik. De baratnoimnek is. Valami van a levegoben, vagy nem tudom :D

Nyugi, terhes nem lehetsz.

Ha 1-2 honapnal tovabb nem jon meg, akkor erdemes orvoshoz fordulni.

17/l

2016. okt. 9. 12:32
 3/9 anonim ***** válasza:
59%
Atyaég! 15 éves! Pfff. Inkább a tanulással kellene foglalkozni!
2016. okt. 9. 12:36
 4/9 anonim ***** válasza:
83%

Ezt most komolyan gondolod ? Csak azért mert terhesség témakörben van a kérdés, vagyis azt feltételezem, hogy azt hiszed terhes lehetsz. De hogy lennél már terhes ?

"A baratommal utoljara aug.29en voltam egyutt" -> de utana meg szeptemberbe megjott a havim

Vagyis ha utolsó együttlét utáni hónapban rendben voltál, és azóta nem is voltatok együtt akkor nem értelek, mi a kérdés?

Ez is azt bizonyítja, hogy nagyon nem kellene még 15 évesen ezt csinálnod, mert látszik az éretlenséged az egészhez, és nem bunkóságból mondom, hanem őszintén. Attól, hogy barátod van 15 évesen még nem kell lefeküdni.

2016. okt. 9. 12:42
 5/9 anonim ***** válasza:
77%
Miert szexelsz ennyi idosen... Nyugodj meg, nem maradsz le semmirol!
2016. okt. 9. 12:51
 6/9 anonim ***** válasza:
84%

A levegőben nincs semmi, Csak ennyi idősen még nem stabil a ciklusotok. Az más kérdés, hogy szexelni sem kellene ilyen fiatalon, de gondolom feltartóztathatatlan nemi vágyat éreztek.

No mindegy, ha már ennyire nélkülözhetetlen a szex, akkor nézzetek meg néhány videót az óvszer helyes használatáról, és alkalmazzátok is, akkor nem leszel terhes, sem nemi beteg.

Még egy jó tanács: okos telefonjaitokon tájékozódjatok biológia témakörben, mert hasznosabb, mint utána a gyermeketek képét osztogatni facebookon gyerekfejjel.

Sok sikert!

2016. okt. 9. 13:07
 7/9 anonim ***** válasza:
30%

4es, akármilyen hihetetlen, sokan vannak, akik terhesek, mégis egy-két hónapig még menstruálnak, ezért vettek engem is csak 4 hónaposan észre:-)

Kérdező: csinálj tesztet, ha már szexelni volt eszed, akkor erre magadtól is rájöhettél volna

2016. okt. 9. 13:50
 8/9 anonim ***** válasza:
A kérdésből nem derül ki hogy védekeztek e. Viszont 15 évesen még nem szokott rendszeres lenni a menzi.. De ha augusztus 29.-én voltatok együtt utoljára akkor egy terhességi teszt már valós eredményt fog mutatni. De nyugi nem vagy terhes! A nőgyógyászom azt mondja 1-2 hét csúszás még belefér. Főleg ilyen fiatalon
2016. okt. 10. 08:00
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
15 évesen én azon izgultam hogy meg állom -e a helyem a középiskolában. És nem a pasikon a szexen járt az eszem azon meg főként nem kellett aggódom hogy terhes lehetek e
2016. okt. 10. 08:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!