Szeritetek meik a gázabb ha a szülő kap rajta hogy csinálod vagy ha te kapod rajta a szüleidet ha ők csinálják? nemrég haverommal beszéltük azt modja hogy ha a szülőket kapod rajta az sokkal rosszabb...
Figyelt kérdés
2021. okt. 5. 22:20
A kérdező szavazást indított:
ha a szülő kap rajta
ha te kapod rajta a szülőket
84 szavazat
1/13 anonim válasza:
A "meik" szó a leggázabb. De amúgy mit csinál, min kap rajta?
2/13 anonim válasza:
Mindig annak gáz, akit rajtakapnak. Mindegy, hogy szülő vagy “gyerek”.
(Vagy nem értem a kérdést.)
3/13 anonim válasza:
Szerintem annak gaz, akit rajta kapnak- vagyis akire ranyitnak.
4/13 anonim válasza:
szerintem az a gáz ha nem tanultál meg kopogni, és rátörsz másokra.
5/13 anonim válasza:
Ez a ami este megint ilyen, előbb néztem hol ajtót nem elhet zárni, hol meg áthallatszanak a szülők...
6/13 anonim válasza:
Nem lehet egyértelműen megmondani, melyik a nagyobb gáz. Annak, aki csinálja, annak csak akkor, ha nem a megfelelő helyen csinálja. A saját szobájában mindenki azt csinál, amit akar, ott csak annak gáz, aki rányit a másikra (igen, más szobájába senki ne nyitogasson kopogás nélkül).
7/13 anonim válasza:
A legjobb ha együtt csináljátok a szülökkel, és akkor senki senkit sem kap rajta.
8/13 anonim válasza:
Szexről vagy masztiról beszélünk? Kell egyfajta felnőtt gondolkodási mód hogy ezt megértsétek. Nem hinném hogy emiatt bárkinek is szégyenkezni kellene, vagy titokba csinálnia.
9/13 anonim válasza:
De min? Fogmosáson? Hogy dézsmálod a hűtőt? Mert az elég ciki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!