Mit tegyek, ha a 7 éves gyerekem bepisil állandóan és már az egész család ki van készülve tőle?
Pelenkába alszik, és tegnap este is full pisi volt az egész ágy. Nincs nap, hogy megúsznánk 4 váltás ruhával. Van, hogy felhívnak délután 2-kor az iskolából, hogy menjek, mert a gyereknek már nincs valtóruhája, pedig a fél szekrényi ruha van az iskolában. Voltunk már mindenhol: pszichológusnál, pszichiáternél, vese ultrahangon, röntgenen, hólyagfeltöltéses vese reflux vizsgálaton, de semmi eredmény. A mosógép és a szégyen között ingázok egyfolytaban. A munkahelyemen is kapom a beszólást, hogy jó lenne már megtanítani elrendezni magát, mert nekik plusz munkát jelent az, hogy én egy héten 2-3x elmegyek másfel órára a gyerek miatt.
De nem megy sehogyan se. Hiába mondom neki 15 percenként, hogy menjen el pisilni, ha nem akar. Volt, hogy 4 órán át ott ültettem a wc-n, aztán levettem, másfél perc múlva összehugyozta magát. És akkor még legyek türelmes, legyünk kedves vele, amikor kiidegel mindenkit. A másik városba nem tudok elmenni vele, sétálni meg még ugyan nem, mert behugyozik.
Symple
Azt sem tudod, hogy min mentünk keresztül! Vittem Budapestre, Pécsre is befektették a gyermekpszichiátriára is. Nem autista gyanús, minden klappol csak ez nem. Annyit mondtak, hogyha 10 éves koráig ez nem változik, vagy nem lesz javulás, akkor már így marad.
Én kérek elnézést, hogy nem áldozom fel még további 3 évig a fizetésünket, mert a másik két gyerekemnek is enni kell, bocsánat. Tudod te mennyi egy ilyen vizsgálat? Főleg magánba? Államiban sz.rt se csináltak.
És igen, szégyellem. A 2 és fél éves lányom már nem pelenkás, de a 7 évesem még az. Oké, hogy te ilyen rohadt türelmes vagy, meg jó a fotelből osztani az észt, de ha te kerülnél ilyen helyzetbe, és évek óta semmi javulás nem lenne, nem tudhatod, hogy mit csinálnál, hogyan éreznél. Már mindenhol voltunk, pénzt, időt, energiát nem sajnálva vittük vizsgálatról vizsgálatra, izt fogyott el a türelem.
26-os nincs benned egy csepp együttèrzés. Nem tydod beleèlni magad, milyen egy olyan anyànak, aki ilyesmivel küzd.
Kérdező, nem javult azòta a problèma?
Mindig is bepisilt a gyerek, vagy szobatiszta volt ès visszaesett? Azt vizsgàltàk, hogy egyàltalàn megvannak-e azok az idegei, amivel a hòlyag telítettsègèt èrzi? A zàròizom működik ? (Egyàltalàn megvan?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!