Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Császár után (optimálisan 3...

Császár után (optimálisan 3 nap) a hazamenetelkor lehet autót vezetni?

Figyelt kérdés

Sajnos nincs segítségem, aki elhozhatna (nincs férjem, egyedülálló vagyok), magánklinikán fogok szülni programozott császármetszéssel. Arra gondoltam, hogy bemegyek autóval, amit otthagyok a kórház parkolóban és hazajövünk vele, amint lehet.

Csak ugye nekem kell vezetni ebben az esetben.

Császár után 3 nappal ezt lehet? Nen lakunk messze, u.a. a város tehát nem városok között kell menni nagy távokat.

2022. jan. 8. 12:17
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
A kocsiban nekem hazafelé 5 nappal csm. után úgy fájt a hasam minden kis bukkanónál, hogy sírtam. Barátnőmnek dettó. Vezetni így? Kizárt..
2022. jan. 8. 18:16
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
nekem pont aznap jött ki a migrénem, már sírtam a kocsiban. Hasam végett tudtam volna vezetni
2022. jan. 8. 19:22
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Az első után talán -2-vel haza tudtam volna vezetni, de minden döccenés vagy kátyú olyan volt, mintha kiesnének a belső szerveim. A második után még menni is alig bírtam 1 hétig, kizárt, hogy haza tudtam volna vezetni.
2022. jan. 9. 12:14
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Én összeszorított fogakkal ültem minden kisebb bukkanónál…
2022. jan. 13. 16:43
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
En egy nappal utana mar lepcsoztem de emlekszem h fajt ulni az autoban ugy h nem en vezettem. Plusz en alig birtam aludni a korhazban ha fizikailg birtam volna es lenne jogsim a faradsag miatt sem tudtam volna vezetni. Azon a ponton feltem h halucinalni fogok a 3 nap alatt 3ora alvastol. De a taxi sem ok teljesen nem tudod egyszerre becipepni a gyereket es a cuccokat. Mondjuk nem tudom azt a taho taxisofort se elkepzelni aki ennyit nem tenne meg!
2022. jan. 13. 22:17
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Én is a taxira szavazok. Ha tudnál is forgolódni, ki tudja, milyen (akár maradandó) sérülést okozol magadnak azzal, hogy cipekedsz, vezetsz. Láttam olyat, aki császár után pár nappal törökülésben ült. Én egy hétig görnyedten jártam, és nagyon rossz volt utasként is a kocsi rázkódása. Tényleg jól jönne segítség a kórház után a kocsiig is eljutni, aztán otthon is bevinni mindent, és mindenkit - hátha egy kis pénz fejében a taxis segítene ebben. Nem véletlenül mondják, hogy ne hajolgass, és ne emelj nehezebbet a babánál az első hetekben.
2022. jan. 14. 02:06
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Semmiképpen.

Nem tudni,ki, hogy regenerálódik,de ha teljesen rendben is vagy, egy közlekedési helyzet bármikor hozhat váratlan szituációt, és elég egy hirtelen fékezés, hogy komoly baj legyen.

Ráadásul,nem kell komoly dologra gondolni,elég egy defekt,és már ott áll az ember tehetetlenül,mert se hajolni, se emelni nem tud, és nem is szabad

2022. jan. 15. 11:59
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, végül hogy oldottad meg?

Én nyáron voltam magánklinikán, nőgyógyászati műtéten, én is egyedül jöttem el, és taxival, ami persze más, mint babával kijönni, de nekem is nehézkes volt a holmimmal közlekedni, a taxisofőrt kértem meg, hogy segítsen....+1500 borravalóért.

2022. jan. 15. 19:12
 19/19 anonim ***** válasza:

Ha egyedülálló nőként megengedheted magadnak, hogy milliókért szülj magánkórházban, akkor biztos tele vagy szociális kapcsolatokkal is, bőven akad aki elvisz (pláne, hogy a progi császár időpontját jóval előre lehet tudni...), esetleg egy privát sofőrt, de minimum taxit is megengedhetsz magadnak.

Annyira életszerűtlen, kamu ez a kérdés. Nyilván az is volt, tudom, már régi...

2023. okt. 23. 01:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!