A Péterfy kórházban tényleg nem lehet a babára saját ruhát adni, csak hazamenetelkor? Szült valaki ott mostanság? Vélemények?
A lányom 5 éves, a fiam 10 hónapos, mind a ketten ott születtek.
Saját ruhát azért nem lehet vinni, mert ha kiütéses lesz a baba akkor nem kell nyomozgatni hogy milyen öblítő/mosószer stb a gond, a ruházatot ki lehet zárni mint ok.
Nekem nem volt ott gondom. Volt egy bunkó csecsemős, de a többiek kedvesek és segítőkészek voltak.
A kaja nem szoptatásbarát de legalább kevés :-) Mondjuk ez sajnos mindenhol így van :-(
A látogatási rendet szeretik betartatni. Ennek én személy szerint örültem.
Màrciusban szültem, többször is adtam rà sajàtot. Azért nem szeretik,mert figyelniük kel rà pluszban, hogy visszahozzàk. De mivel a gyerek nàlam volt plusz ruhàt meg nem adnak hozzà befosàshoz, hàt ràadtam a sajàtot.
Nem voltam megelégedve a csecsemősökkel pl simàn adtak vizet a gyereknek, ezzel is nehezìtve a szoptatàst.
Mindenki kedves volt szülésnél és a hely se nagyon gàz. Mindenképpen alapìtvànyi szobàt kérj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!