Császár utáni nap már haza tudok menni 400 métert a saját lábamon a kórházból?
Figyelt kérdés
Nézelődünk kórház ügyben, és a Dr. Rose nagyon tetszik, jobban, mint a masik kettő hely. Közel lakunk, profik a szakdolgozók, szimpatikus mindenki. Viszont császár esetén is másnap haza szokták küldeni a kismamákat. Szerintetek tudok kb.400 m-t menni majd vagy taxit hívjunk? Esetleg menjünk kicsit messzebbi kórházba, ahol 2 éjszakát ad a csomag?2016. aug. 21. 21:54
2/21 anonim válasza:
Szerintem másnap nem tudsz ennyit megtenni, Nyíregyhàzàn szültem ott 12 órát várnak császár után, 12 óra után felállítottak pisilni, meg hogy beüljek a tolókocsiba ès átvigyenek egy másik kórterembe de ennyi.
3/21 anonim válasza:
Szia. Nem tudom, hogy mennyire "raknak" össze, nekem császár utáni napon még a katéter is bent volt. Azt hittem már sosem akarják kiszedni. Anno 6 éve a lányommal már másnap reggel kiszedték, most viszont délutánig bent volt. Úgy örültem, mint majom a farkának, hogy végre elmehetek zuhanyozni. Gondolom, ez egy magánkórház, valószínűleg másképp "ápolnak". Szerintem 400 m sok, frissen műtött hassal, még ha nem hagyod is el magad. 😐
4/21 anonim válasza:
Èn a kb 20 mèteres folyosót is csak nagy nehezen,muszályból sètáltam vègig másnap.
Taxizzatok.
5/21 anonim válasza:
Nagyon sok lesz az, én normál szülés után három nappal gyalogoltam ennyit hazáig, de amolyan tipegős lépésekkel, a babakocsira támaszkodva.
6/21 anonim válasza:
Atya ég, megnéztem mennyibe kerül egy császár ott, mindezért MÁSNAP kitesznek?? :O Hát ha ezt kifizeted szerintem taxira is telni fog :). Nem rosszból csak ezt nem tudtam kihagyni. Bocsánat. Szerintem is sok a 400 m a műtét másnapján.
7/21 anonim válasza:
3csaszar utan,bizton allithatom,hogy sok.
A mosdo a korhazban kb 20meterre volt a szobatol,az is eppen eleg volt oda vissza.pedig En a huuu de szepen setal kategoriaba tartoztam...3nap utan jottunk haza,akkor mar szepen elsetaltam a kocsihoz,az kb 150 m volt a szobatol.
8/21 anonim válasza:
Na, ez most nekem magas. A Dr.Rose-ban szülsz és nincs autótok? :-O A babát hogy tervezted hazavinni? Hazatolod?
9/21 anonim válasza:
Utolsó:ezen agyaltam én is.Ez kérdés lehet Náluk?Szerintem úgy kamu,ahogy van.
10/21 anonim válasza:
48 ora utan kuldunk haza csaszar utan kulfold
De toloszekben taxiig visszuk oket ossz 3 metert kell menni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!