Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császár utáni nap már haza...

Császár utáni nap már haza tudok menni 400 métert a saját lábamon a kórházból?

Figyelt kérdés
Nézelődünk kórház ügyben, és a Dr. Rose nagyon tetszik, jobban, mint a masik kettő hely. Közel lakunk, profik a szakdolgozók, szimpatikus mindenki. Viszont császár esetén is másnap haza szokták küldeni a kismamákat. Szerintetek tudok kb.400 m-t menni majd vagy taxit hívjunk? Esetleg menjünk kicsit messzebbi kórházba, ahol 2 éjszakát ad a csomag?
2016. aug. 21. 21:54
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
84%

Attol fugg, hogy leszel.

En Angliaban szultem csaszarral ( keresre, itt lehet valasztani ), itt is masnap lehet menni haza, 24 ora sem telt el.

A szobatol a parkoloig tobb mint 400 meter volt, egy londoni korhaz akkora mint otthon egy kisebb falu.

Siman vegig gyalogoltam.

2016. aug. 21. 22:42
 12/21 A kérdező kommentje:
Én se hiszem, hogy tudnék annyot sétálni már másnap. Nincsen autónk egyébként, szerintem ez nem fokmérője semminek. A taxi nem a pénz miatt kérdés, nemrég történt meg anyukámmal, hogy a taxis túl kis távank ítélte, amit menni akart és össze-vissza keringett vele.
2016. aug. 21. 23:24
 13/21 A kérdező kommentje:
Bocsánat az elírások miatt: *távnak, annyit.
2016. aug. 21. 23:25
 14/21 anonim ***** válasza:
81%
másnap örültem, ha 40 métert meg tudtam tenni. fél óra alatt. 10 pihenővel. csövekkel, katéterrel.
2016. aug. 22. 08:21
 15/21 anonim ***** válasza:
83%
Én megkérnék egy családtagot hogy vigyen haza. Valakinek csak van autója.
2016. aug. 22. 08:47
 16/21 anonim ***** válasza:
55%

Pofatlan egy arak. Nevetseges:)

A taxira mar ne sajnald, az mar apropenz lesz ehhez kepest.

2016. aug. 22. 09:01
 17/21 anonim ***** válasza:
73%
Sztem is kamu. Ahol ennyit kiad vki egy császárért....
2016. aug. 22. 10:15
 18/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat, lányok! A kamuzást mondjuk nem értem. Az, hogy valaki autót nem vesz a pénzéből, arról eddig nem gondoltam volna, hogy már a hihetetlen kategória.

Köszönöm a privit a Maternity Kórházas ajánlással, gondoltam, továbbítom: ott két éjszaka van az árban, és meg lehet nézni jóval szülés előtt az ottani dolgokat is.

2016. aug. 22. 14:43
 19/21 anonim ***** válasza:
Normális taxis céget kell hívni, időpontra, egyeztetéssel, és nem fognak megszívatni. Vagy ha a pénz nem kérdés, létezik fizetős betegszállítás nevű szolgáltatás is, akár fekve is hazavisznek, ha úgy szeretnéd. :) Sok ilyen cég van, hasonló a taxihoz, csak kifejezetten betegszállítás a lényege.
2016. aug. 22. 16:57
 20/21 anonim ***** válasza:
8%
Én simán gyalogoltam volna annyit másnap, harmadnap mar lepcsoztem is. (Jo nem sokat, csak egy emeletet a koraszülött osztályra). De ez en vagyok, nagyon jol viseltem a műtétet. Mindenki másképp viseli, szóval mások véleményére nem mernék alapozni a helyedben.
2016. aug. 22. 20:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!