Hozta már valaki haza gyermekét kórházból saját felelősségre, úgy hogy az orvos ott tartotta volna?
Igen, krupp gyanúval került be, de ott annyira rosszabbodott az állapota, hogy inkább hazahoztam.
Nagyon félt az orvosoktól, rázkódott, nem lehetett lenyugtatni, amitől még jobban fulladozott.
Ezért én jobbnak láttam - megfelelő gyógyszerek, és inhalátor beszerzése után - hazahozni.
Jó döntés volt.
Ha gyerekednek ma már semmi baja, akkor miért akarta bent tartani? Mi volt az indok amúgy?
Persze én is orvos beleegyezésével hoztam haza. Ha a doki ragaszkodik hozzá, hogy bent legyen, akkor bizonyára hallgatok rá.
De azért furcsa, hogy ha nem találtak semmit, akkor is bent akarják mindenáron tartani.
A mi sztorink kicsit más, de a lényeg ugyanaz.
8 hónapos volt a kisebbik fiam, amikor először kapott joghurtot, ill. tejpépet, de durva allergiás reakciót mutatott a bőre :( Csúnya volt nagyon, de szerencsére semmi más baja nem volt (pl. hasfájás, hasmenés, véres széklet, stb).
Gyerekorvos elirányított a gasztroenterológiára, ahol bent akarták tartani 1 hétre (!!!), hogy megfigyeljék.
Mondtam, hogy ez kizárt, mivel egyrészről a gyereknek semmi, de semmi baja sem volt, makkegészséges csecsemőt meg ne kelljen már 1 hétre bent tartani egy kórházban a betegek között, másrészről pedig akkor is velem volt az akkor 3,5 éves nagytesója, akit már akkor sem tudtam kire hagyni, nemhogy 1 hétre!
Úgyhogy kértem egy időpontot a járóbeteg rendelésre (2 hónappal későbbre tudtak csak adni), addig pedig nulltejes diétát tartottunk. Ami persze egy 8 hónaposnál nem volt nehéz :)
És persze nekem volt igazam, mert semmi baja nem lett a gyereknek attól, hogy csak 2 hónap múlva igazolták a tejfehérje-allergiáját...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!