Hozta már valaki haza gyermekét kórházból saját felelősségre, úgy hogy az orvos ott tartotta volna?
Barátnőm hasonlóan járt. Ott is megvizsgálták a kicsit, minden negatív, de azért mondták,hogy maradjanak már bent. Akkor volt a pici 5 hónapos! Berakták őket egy olyan szobába, ahol volt még 4 gyerek, aki ugye éjjel sírtak, ezáltal senki nem aludt, a barátnőm is és a baba is úgy kimerültek, hogy alig éltek, de semmilyen vizsgálatot nem végeztek a gyereken, csak megnézték viziten minden nap!
3. nap eljöttek és elvitték egy nagyon jó magán gyerekdokihoz egy másik kórházba, aki két óra alatt kiderítette,hogy mi a baja!
Jó néhány éve dolgozik a nővérem a gyekbe, sokszor van beosztva ügyeletbe is. Hallani tőle ügyeleti idő alatt tütükélő dokiról, és szakmailag nulla orvosról is. Az, hogy ha megkérdőjelezi az ember folyamatosan a háziorvos utasítását valóban gond és ideje dokit váltani, de ügyeletes orvost nem kereshetsz másikat, az adott és valljuk be némelyik igen gáz.
Én is megtettem már azt, hogy bevittem este a kórházba a gyerkőcöt, mert nem tudtuk folyamatos hűtőfürdővel és kúppal sem lehúzni a lázát, és a helyi ügyeletes orvos javaslatára elindultunk a kórházba, mivel ő semmit se tudott kezdeni vele. A lázon kívül semmi tünete se volt, így ott is csak annyit tudtak mondani, hogy ők is csak lázcsillapítózni és borogatni fogják. De két éjszakás nővérre van 25 gyerek. Se vérvétel, semmi. Ha hétfőig nem javul, akkor majd kezdenek vizsgálatot. Hát ezek után én is úgy gondoltam, hogy akkor jobb ha szem előtt van, mert vagy lesz rá idő éjszaka vagy sem. Ugyanis a lázas gyerkőcöt a fertőzőre veszik fel, és ott nem lehet vele ottmaradni.
Jó, belemegyek, hogy idióta vagyok, de legalább nem akkor görény mint te.
Ha valaki úgy hozza haza, hogy beteg valóban a gyerek, hát az legyen ostoba állat.
De amikor a házidoki beküldi, mert fogalma sincs mit tegyen, a kórházban meg közlik, hogy nincs itt nagy baj, és a szülőre bízza a döntést, akkor talán jogosan dönt a szülő amellett, hogy hazaviszi.
Én annak nem engedném, hogy gyereke legyen, aki ennyire tudatlan (és feltételezhetően még soha nem került ilyen döntési helyzetbe), mint te. Nem beszélve a "kulturált" színvonaladról, amit egy gyereknek nem kívánnék, hogy megkapja tőled.
Látom jöttél kötekedni és beszólni mindenkinek. Nyugodtan lehet, és próbálgasd csak erősíteni ezzel önmagad, ez legyen a legnagyobb örömöd.
Ja, és nem...nem a véleményeddel van baj, hanem azzal, hogy hogyan nyilvánulsz meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!