Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hozta már valaki haza gyermeké...

Hozta már valaki haza gyermekét kórházból saját felelősségre, úgy hogy az orvos ott tartotta volna?

Figyelt kérdés
Kisfiam éjszaka belázasodott és hidegrázása volt. 40,2 volt a láza. Kúpot kapott, hűtőfürdő és egyből lement a láza. Másnap reggel bevittük a kórházba csak hogy megnézzék minden rendben van-e vele. Vettek vért, vizeletet, mellkasröntgen, fülészet... minden lelet negatív.
2013. febr. 11. 14:24
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Barátnőm hasonlóan járt. Ott is megvizsgálták a kicsit, minden negatív, de azért mondták,hogy maradjanak már bent. Akkor volt a pici 5 hónapos! Berakták őket egy olyan szobába, ahol volt még 4 gyerek, aki ugye éjjel sírtak, ezáltal senki nem aludt, a barátnőm is és a baba is úgy kimerültek, hogy alig éltek, de semmilyen vizsgálatot nem végeztek a gyereken, csak megnézték viziten minden nap!

3. nap eljöttek és elvitték egy nagyon jó magán gyerekdokihoz egy másik kórházba, aki két óra alatt kiderítette,hogy mi a baja!

2013. febr. 11. 16:41
 12/25 A kérdező kommentje:
Oké köszi mindenkienk:) Akkor nem csak én vagyok ilyen anya, aki ellenszegül a kórháznak. Én is azt néztem, hogy fiam akkor éjjel semmit nem aludt, a vizsgálatok miatt napközben sem. A korházban semmit nem tudott volna aludni az tuti. Így meg hazahoztuk és közel 12 órát aludt.
2013. febr. 11. 17:45
 13/25 anonim ***** válasza:
Tavaly karácsonykor a kisfiam lenyelt egy idegen tárgyat. Bevittük a kórházba, a röntgen kimutatta hoyg már a gyomrában van, nem akadt el sehol, de nem engedték haza. Mivel itthon volt az anyatejes kistesó, ezért mondtam a doktornőnek ,hogy saját felelősségre hazahozom. Az volt a válasz, hogy Ő innen ezt a gyereket ki nem engedi, akármit csinálhatok. Nem hoztam haza, inkább bement éjszakára hozzá a mama.
2013. febr. 11. 20:55
 14/25 anonim ***** válasza:
Nehéz döntés, mert hatalmas felelősséget vállalsz olyasvalamiért, amihez (hiába szépítjük) nem értesz, ráadásul mi van, ha vissza kell menni, mert bármi gond van, hogy fogsz együttműködni az orvosokkal, ápolókkal, és ők veled, ezek után? Furcsállom, hogy kruppal két hétig bent kell maradni, hiszen köztudott, hogy Mo-on mindenkit alig győznek hazatoloncolni a kórházból, annyira kevés a férőhely. Én sokat (nagyon sokat) voltam már kh-ban a kislányommal, és hálás vagyok a sorsnak (vagy nevezzük, kinek ahogyan tetszik), hogy nemm párszáz évvel korábban, vagy a háborúk idején szültem, mert egyikünk sem élne már. És hálás vagyok az orvosoknak meg az ápolóknak, akik hihetetlen tudással és munkabírással annyiszor összekalapáltak minket. Egyszer se bántam még meg, hogy betartottam a tanácsaikat. Ha nem bízol az orvosban, keresni kell másikat.
2013. febr. 11. 21:58
 15/25 A kérdező kommentje:
Pont ez az, hogy a saját orvosomban bízom. Ő aki ismer engem és mind a két gyermekemet születése óta. Ő is azt javasolta, hogy álljak a sarkamra és hozzam haza a gyerkőcöt. Ha bármit találtak volna a kivizsgálás alatt akár a vérben vizeletben tuti bent maradok vele. Igen valóban kirakják a betegeket, mert nincs hely, DE nekem azzal kezdték, hogy ha bent akarok maradni vele 3000ft/éj. A krup gyanús baba meg nem a krup miatt volt bent második hete, hanem mert tüdőgyulladást kapott a kórházba.
2013. febr. 12. 09:27
 16/25 anonim ***** válasza:

Jó néhány éve dolgozik a nővérem a gyekbe, sokszor van beosztva ügyeletbe is. Hallani tőle ügyeleti idő alatt tütükélő dokiról, és szakmailag nulla orvosról is. Az, hogy ha megkérdőjelezi az ember folyamatosan a háziorvos utasítását valóban gond és ideje dokit váltani, de ügyeletes orvost nem kereshetsz másikat, az adott és valljuk be némelyik igen gáz.

Én is megtettem már azt, hogy bevittem este a kórházba a gyerkőcöt, mert nem tudtuk folyamatos hűtőfürdővel és kúppal sem lehúzni a lázát, és a helyi ügyeletes orvos javaslatára elindultunk a kórházba, mivel ő semmit se tudott kezdeni vele. A lázon kívül semmi tünete se volt, így ott is csak annyit tudtak mondani, hogy ők is csak lázcsillapítózni és borogatni fogják. De két éjszakás nővérre van 25 gyerek. Se vérvétel, semmi. Ha hétfőig nem javul, akkor majd kezdenek vizsgálatot. Hát ezek után én is úgy gondoltam, hogy akkor jobb ha szem előtt van, mert vagy lesz rá idő éjszaka vagy sem. Ugyanis a lázas gyerkőcöt a fertőzőre veszik fel, és ott nem lehet vele ottmaradni.

2013. febr. 12. 09:34
 17/25 anonim ***** válasza:
0%
Mennyi retardált. ha csak 0.0001% az esélye, hogy valami baj történik MEGÉRI TE SZERENCSÉTLEN NYOMORÉK?
2013. ápr. 13. 12:00
 18/25 anonim ***** válasza:
A retardált az, aki ítéletet hoz más felett tények ismerete nélkül.
2013. ápr. 13. 12:14
 19/25 anonim ***** válasza:
0%
40,2 fokos láz, nem tudják miért és ez haza akarja vinni? HÁT ESZED NEM SOK VAN, ahogy neked sem utolsó. Mind1, látom átment a mondani valóm... Ilyeneknek nem engedném, hogy gyereke legyen. De ez a fajta az aki amikor hazaviszi a gyereket, aztán véletlen ne adj isten vmi baja van, az orvost hibáztatja, hogy dehát nem találtak semmit azok a szemét orvosok, biztos nem vizsgálták meg rendesen ! jajj. Szétmegyek ezen a sok idiótán
2013. ápr. 14. 14:36
 20/25 anonim ***** válasza:

Jó, belemegyek, hogy idióta vagyok, de legalább nem akkor görény mint te.

Ha valaki úgy hozza haza, hogy beteg valóban a gyerek, hát az legyen ostoba állat.

De amikor a házidoki beküldi, mert fogalma sincs mit tegyen, a kórházban meg közlik, hogy nincs itt nagy baj, és a szülőre bízza a döntést, akkor talán jogosan dönt a szülő amellett, hogy hazaviszi.

Én annak nem engedném, hogy gyereke legyen, aki ennyire tudatlan (és feltételezhetően még soha nem került ilyen döntési helyzetbe), mint te. Nem beszélve a "kulturált" színvonaladról, amit egy gyereknek nem kívánnék, hogy megkapja tőled.

Látom jöttél kötekedni és beszólni mindenkinek. Nyugodtan lehet, és próbálgasd csak erősíteni ezzel önmagad, ez legyen a legnagyobb örömöd.

Ja, és nem...nem a véleményeddel van baj, hanem azzal, hogy hogyan nyilvánulsz meg.

2013. ápr. 14. 21:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!