Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van olyan, aki bejelölte...

Van olyan, aki bejelölte facebookon saját orvosát?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor miért tette? Vissza jelölte az orvosa? Mit szólt hozzá?Vagy nem is tette szóvá?

2016. ápr. 29. 12:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
53%

A kórházunk profilját lájkoltam, ott a dokimról is látok fotókat és a kórházi eseményekről is értesülök (Maternity). A dokit bejelölni nem jutott eszembe. Ezt olyasminek tartom, mintha egy könyvkiadó vezetőjét bejelölném, mert emaileztünk munkaügyben.

Telefonon bármikor elérem a dokit, fb-on úgyse írnék neki. Az meg olyan kínos, hogy pl. megosztok egy gazdasági cikket és mondjuk azonnal kiderül a pártállásom számára vagy a humorom fajtája vagy pl. hogy ki a legjobb barátnőm, ilyesmik. Szerintem ez fura.

2016. ápr. 29. 12:45
 2/13 anonim ***** válasza:
16%
Igen, bejelöltem, vissza is jelölt.
2016. ápr. 29. 12:46
 3/13 anonim ***** válasza:
49%

Igen, visszajelölt. Egyidősek vagyunk, és ő is nő. 1 évvel később szült, mint én.

Hogy miért tettem? Mert ismerem. Vizsgálatok közben is jól eldumálunk mint 2 anya (neki is fia van).

2016. ápr. 29. 13:00
 4/13 anonim ***** válasza:
76%
Nem. Eszembe sem jutna. Nem voltunk soha jó ismerősök, bár két terhességemet is gondozta, nem voltunk olyan viszonyban, hogy nap mint nap látnia kellene a bejegyzéseimet és tudnia a privát életemről (engem sem érdekel az övé).
2016. ápr. 29. 13:29
 5/13 anonim ***** válasza:
26%
Hát ha valaki kirakja a privát életét egy nyilvános oldalra, az magára vessen. A Facebook az ismerős kereső, nem pedig privát-dolog megosztó. Ja és azt osztunk amit akarunk, azzal akivel akarjuk, még ha ismerős is. Csak tudni kell használni.
2016. ápr. 29. 13:47
 6/13 anonim ***** válasza:
33%

Miért ne jelölném be? Hisz ismerem. Vissza is jelölt persze.

Hogy mit szólt hozzá? Azt, amit a többi ismerősöm :D semmit!

(amúgy ha valaki nem akarná, hogy bejelöljék, akkor van olyan opció, hogy be lehet állítani, na de akkor minek van fent közösségi oldalon nem :) )?

2016. ápr. 29. 14:10
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Én meg sem próbáltam rákeresni, nem tudom, fenn van-e. Eddig ez eszembe sem jutott, bár valaki feljebb írta, hogy baráti vele a viszonya, tök jókat dumálnak, stb... Na úgy biztos bejelölném.
2016. ápr. 29. 15:18
 8/13 anonim ***** válasza:
Nincs fb-on,de ha lenne bejelölném.2 terhességemet kísérte,a viszonyunk szinte baráti.És ugyanaz a hobbink :D össze is szoktunk futni.
2016. ápr. 29. 20:28
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem jelöltem be, mert annyira nem vagyunk ismerősök, bàr màr 2-szer szültem nàla, és 6 éve oda jàrok, meg hiàba nem csak arról esik szó a vizsgàlóban, amiről muszàj. Viszont egy csomó személyes ismerősöm, aki hozzà jàr, màr ismerőse fb-on.Vagyis őket vissza jelölte.
2016. ápr. 29. 23:34
 10/13 anonim ***** válasza:
ez 1 aranyos kérdés
2016. ápr. 30. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!