A kórházunk profilját lájkoltam, ott a dokimról is látok fotókat és a kórházi eseményekről is értesülök (Maternity). A dokit bejelölni nem jutott eszembe. Ezt olyasminek tartom, mintha egy könyvkiadó vezetőjét bejelölném, mert emaileztünk munkaügyben.
Telefonon bármikor elérem a dokit, fb-on úgyse írnék neki. Az meg olyan kínos, hogy pl. megosztok egy gazdasági cikket és mondjuk azonnal kiderül a pártállásom számára vagy a humorom fajtája vagy pl. hogy ki a legjobb barátnőm, ilyesmik. Szerintem ez fura.
2016. ápr. 29. 12:45
2/13 anonim válasza:
Igen, bejelöltem, vissza is jelölt.
2016. ápr. 29. 12:46
3/13 anonim válasza:
Igen, visszajelölt. Egyidősek vagyunk, és ő is nő. 1 évvel később szült, mint én.
Hogy miért tettem? Mert ismerem. Vizsgálatok közben is jól eldumálunk mint 2 anya (neki is fia van).
2016. ápr. 29. 13:00
4/13 anonim válasza:
Nem. Eszembe sem jutna. Nem voltunk soha jó ismerősök, bár két terhességemet is gondozta, nem voltunk olyan viszonyban, hogy nap mint nap látnia kellene a bejegyzéseimet és tudnia a privát életemről (engem sem érdekel az övé).
2016. ápr. 29. 13:29
5/13 anonim válasza:
Hát ha valaki kirakja a privát életét egy nyilvános oldalra, az magára vessen. A Facebook az ismerős kereső, nem pedig privát-dolog megosztó. Ja és azt osztunk amit akarunk, azzal akivel akarjuk, még ha ismerős is. Csak tudni kell használni.
2016. ápr. 29. 13:47
6/13 anonim válasza:
Miért ne jelölném be? Hisz ismerem. Vissza is jelölt persze.
Hogy mit szólt hozzá? Azt, amit a többi ismerősöm :D semmit!
(amúgy ha valaki nem akarná, hogy bejelöljék, akkor van olyan opció, hogy be lehet állítani, na de akkor minek van fent közösségi oldalon nem :) )?
2016. ápr. 29. 14:10
7/13 anonim válasza:
Én meg sem próbáltam rákeresni, nem tudom, fenn van-e. Eddig ez eszembe sem jutott, bár valaki feljebb írta, hogy baráti vele a viszonya, tök jókat dumálnak, stb... Na úgy biztos bejelölném.
2016. ápr. 29. 15:18
8/13 anonim válasza:
Nincs fb-on,de ha lenne bejelölném.2 terhességemet kísérte,a viszonyunk szinte baráti.És ugyanaz a hobbink :D össze is szoktunk futni.
2016. ápr. 29. 20:28
9/13 anonim válasza:
Nem jelöltem be, mert annyira nem vagyunk ismerősök, bàr màr 2-szer szültem nàla, és 6 éve oda jàrok, meg hiàba nem csak arról esik szó a vizsgàlóban, amiről muszàj. Viszont egy csomó személyes ismerősöm, aki hozzà jàr, màr ismerőse fb-on.Vagyis őket vissza jelölte.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!