Van olyan, aki bejelölte facebookon saját orvosát?
bejelölném, ha fent lenne. egészen biztosan vissza is jelölne.
és egészen biztosan meg is jegyezné legközelebb, de csak viccesen.
más területen kezelőorvosomat (endokirnológust pl) bejelöltem, visszajelölt, soha szóba sem került a dolog.
Hú hát valószínűleg nem nekem szántad a kérdést(19 éves vagyok),de azért válaszolok:D
Én nem jelölném be egy orvosomat se,mert teljesen más jellegű velük a viszonyom,mint az ismerőseimmel.Az orvosaim zöme minimum 30(ha nem több)évvel idősebb nálam,így elég nagy a generációs szakadék közöttünk.
Eleve nem lenne közös témánk,illetve még ha én nem is rakok ki semmi olyan dolgot a facebookra,amiből problémám lenne,néha a barátaim szoktak olyan dolgokat megosztani,vagy írni az idővonalamra viccből,amin mi jót nevetünk(persze utána ezeket törlöm),viszont egy idősebb/konzervatívabb ember már lehet,hogy nem tartaná viccesnek és nem szeretném,hogy ebből problémám legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!